Zvjezdani Boni i Klajd: Ovi horoskopski znakovi su savršeni partneri u zločinu

Zvijezde vam otkrivaju na čiju podršku i pomoć možete uvijek da računate kako biste savladali sve prepreke.

OVAN + JARAC

Oba ova znaka odlikuju se izuzetnom inteligencijom i zato im je lako da se oslone jedno na drugo. Nezaustavljiv su tim, čime god da se bave – sportom, igricama ili prepirkama. Crpe snagu jedan od drugog i zato su žestok par.

BIK + DJEVICA

Oni razmišljaju isto 24 sata sedam dana u sedmici i pristaće na sve što onaj drugi smisli. Zapanjujuće su buntovni kad su zajedno i u stanju su da od svega naprave avanturu.

BLIZANCI + LAV

Naprosto podivljaju kad se nađu negdje zajedno. Od svega će napraviti zabavu i uvijek će naći razlog za smijeh. Neznancima djeluju zastrašujuće jer su neopisivo kul par.

RAK + VAGA

Oni su zapanjujuće zastrašujući partneri u zločinu. Ako im neko nagazi na žulj, nagrabusio je do kraja života. Ni Rak ni Vaga ne vole igrice i daće sve od sebe da održe mir, makar to značilo da iz svog života moraju da izbace određene ljude.

ŠKORPIJA + VODOLIJA

Ovo dvoje nemaju pojma šta rade. Gledano sa strane, djeluju kao oni kojima ne bi trebalo da se zamjerite, a zapravo sve vrijeme jedno drugom šalju glupave viceve. Ono što njih odlikuje jeste činjenica da se ne stide da se neprestano glupiraju.

STRIJELAC + RIBE

Strijelčevi jedini mogu da probude divlju stranu u Ribama. To su oni koji u učionici gađaju djecu i optužuju druge ljude. Nisu naročito zastrašujući ali su iritantni.