Zvijezde otkrivaju kome ćete reći sudbonosno “da”

Zvjezde znaju šta vas čeka u budućnosti, pa na jednostavan način možete saznati za koga ćete se udati.
Ako vas muči ljubavni život, horoskop vam otkriva ko je vaša srodna duša.

Ovan

Vama je potreban neko ko će moći da vas prati u stopu. Vjenčaćete se za muškarca koji podjednako voli avanturu kao i vi i voli da se takmiči. Biće jak, atletski građen i uvijek spreman na izazov. Budući muž neće bježati od svađe i obožavaće seks pomirenja baš kao i vi.

Bik

Udaćete se za tipa sa jakom voljom koji će odisati senzualnošću i koji žudi za svim zadovoljstvima koja život pruža. Biće prilično dominantan, ali ne na loš način, već će činiti da se osjećate sigurno. Uvijek će vam čuvati leđa.

Blizanci

Ništa vam nije privlačnije od muškarca koji može da vam parira inteligencijom, zabavlja vas i odličan je u razgovoru. Sa takvim tipom život nije dosadan, a pošto ste ga odabrali zbog njegovog uma, i u starosti će vam biti podjednako seksi kao i sada.

Rak

Privlače vas osjetljivi muškarci i najbolje ćete se osjećati pored tipa koji vas podsjeća na oca. Ne zato što je stariji, već zato što vam pruža emotivnu sigurnost i možete da ga već sada vidjeti kao oca svoje djece. On će biti vaša stena.

Lav

Da se razumijemo, voliš da budeš zvijezda, ali ste spremni da pozornicu podijelite sa muškarcem koji je idealan za vas. Muškarac sa kojim ćete stati na ludi kamen biće nevjerovatno zgodan, darežljiv, pažljiv i potpuno će razumjeti i ceniti sve stvari koje vas čine toliko spektakularnom. Vas dvoje ćete zajedno vladati svijetom.

Djevica

Vama je potreban neko ko će poštovati vaše granice, ali će u taj analitički svijet ubrizgati malo humora i kreativnosti. Da, biće inteligentan i ljubazan, uredan i čist, ali će takođe biti jedan od onih muškaraca koji posjeduje žar u očima i u stanju je da izađe na kraj sa napetim situacijama.

Vaga

Postoji velika šansa da ćete se udati za drugu Vagu. Kako ćete drugačije pronaći osobu koja je toliko društvena kao vi? Taj muškarac će biti veoma elokventan, zabavan i druželjubiv. Da li smo spomenuli da će biti i veoma zgodan?

Škorpija

Škorpije privlače misteriozne osobe. Vi ste veoma posesivna, tvrdoglava i ponekada možeš da budeš malo ljubomorna, pa nije ni čudo što ćeš izabrati ovakvog muškarca. Imaćete nevjerovatnu seksualnu hemiju, ali i stalne psihološke borbe koje će testirati snagu volje.

Strijelac

Vama je potreban partner sa kojim možete da podijelite svoje avanture i vodite zanimljive razgovore. Muškarac snova imaće savršen balans iskrenosti, integriteta i humora. On će biti najbojli prijatelj, učitelj i vodič kroz život. Jednom rječju, prava ljubav.

Jarac

Za vas godine zaista predstavljaju samo broj, pa ćete tako pronaći uspješnog muškarca sa kojim možete da zamislite zajedničku budućnost. Znate da je za uspjeh braka potrebno puno posla, a oboje ste spremni da zasučete rukave.

Vodolija

Vas budući muž će vam zagolicati maštu istog trenutka kada ga budete upoznali jer će biti zanimljiv, uzbudljiv i nepredvidiv. Možda će čak imati i stavove koje će šokirati mnoge, ali definitivno pored sebe ne želite dosadnog muškarca. Svakodnevno će vas uzbuđivati na toliko nivoa – mentalno, emotivno i seksualno – i stalno ćete zbog toga željeti da probate nove stvari.

Ribe

Vi volite sanjare, romantične duše koje se ne boje da pokažu svoju osjetljivu stranu. Udaćete se za muškarca koji će u isto vrijeme nuditi pomoć, ali će mu ona biti i potrebna. Toliko dobro ćete se poklopiti da ćete zapravo biti poput jedne osobe.