Zvijezde otkrivaju: Kako prepoznati velikog zavodnika? Planete im darovale strast, ljepotu i imidž velikih ljubavnika!

Jesu li muškarci koji u javnosti slove za velike zavodnike o kojima žene maštaju i za kojima zaista uzdišu toliko strastveni i romantični? Sudeći prema njihovim natalnim kartama, imidž poželjnih tek je varka

Astrologija je već odavno dala uputstva kako prepoznati osvajače ženskih srca. Nije loše napraviti malo inventuru tradicionalnih «recepata» i provjeriti vrijede li u današnjim modernim vremenima. U tu svrhu poslužili smo se natalnim kartama, navodno velikih ljubavnika, kao što su Džordž Kluni, Džek Nikolson i Pablo Pikaso i pokušali ih uklopiti u postojeće šablone.

Dobiveni rezultati su veoma zanimljivi. Od svih znakova Zodijaka najerotičnijim se smatraju Škorpija i Bik. Kažu da ovi ljudi imaju urođeni talent za vrhunska ostvarenja u krevetu.

Dva muzičara Leonard Kohen (21.9. 1954.) i Brajan Feri (26.9. 1945.) savršeni su predstavnici takozvanih zavodnika sa stilom. Svojom profinjenošću i šarmom osvojili su brojne žene koje su im istovremeno poslužile i kao inspiracija za pjesme.

Zanimljivo je da i Mika Džegera (26.7. 1943.), pjevača neuništivih Rolingstonsa, prati glas velikog ljubavnika, što on dokazuje nezakonitom djecom i u osmoj deceniji života.

Vlasnik časopisa Plejboj, Hugh Hefner (9.4. 1926.), koji je i sa osamdeset godina znao paradirati okružen gomilom starleta, svoju nepresušnu odanost erotici, osim Viagri, mogao je zahvaliti neaspektiranoj i egzaltiranoj Veneri u znaku Riba.

Neprikosnovenu Veneru u dvanaestoj kući ima i Majkl Daglas (25.9. 1944.). Ovaj poznati glumac je svojevremeno imao velikih problema sa seksualnošću. Jednostavno nije mogao kontrolirati svoje nagone, što se katastrofalno odražavalo na njegov brak. On je bio ovisnik o seksu. Nije nimalo čudno što se na kraju podvrgnuo i liječenju.

Po brojnim avaturama poznat je i glumac Džek Nikolson (22.4. 1937.). Raspojasani tulumi pokazuju ga kao ne previše izbirljivu osobu kojoj je jedino važan vlastiti užitak.

Impresioniranog ljubavnika odaje i karta Marlona Branda (3.4.1924.). Veliki glumac rodio se za vrijeme pomraćenja Sunca u znaku Ovna. Međutim, njega bije glas nevjernosti životnim saputnicama.

Brojne ljubavne veze obilježile su i život slikara Pabla Pikasa (25.10.1881). On je imao neprestanu potrebu za dokazivanjem pred suprotnim spolom.

BALKANSKI ZAVODNICI

Goran Bregović (22.3.1950)

On mora jednostavno doći do onoga što poželi. Pri tome ne bira sredstva pa će bez grižnje savjesti preoteti i prijateljevu curu. Kod njega je dosta mraka i tame na polju seksualnosti.

Rade Šerbedžija (27.7. 1946.)

Ljubavnik sa stilom, sa izraženom dozom strastvenosti. Osoba sklona neobičnim i burnim ljubavnim vezama. Šerbedžija je uvijek onaj koji drži sve konce u svojim rukama i donosi ključne odluke.

Vlado Kalember (26. 4. 1953.)

Ovaj dugogodišnji neženja u odnosu prema ženama kombinira tradicionalnost i originalnost. On ima silnu potrebu za stalnom i čvrstom vezom, ali zbog Urana vrlo često se ruši ono što je postepeno gradio.

Enes Begović (6.6.1963.)

Osoba sklona naglom i snažnom izražavanju seksualnosti, bije ga glas zabavnog ljubavnika i pričalice u krevetu. Međutim, dosta je nesiguran. Najkraće, on sve brzo započinje, ali još brže završava. Vjeran je jednoj ljubavi.