Zorica Marković bila je žrtva crne magije: ZBOG VRADŽBINA NISAM MOGLA HODATI

Bivša zadrugarka i pjevačica Zorica Marković otkrila je kako se suočila sa ogromnim problemima jer je, kako sama ističe, na nju bila bačena crna magija. Da stvari budu gore, jedno vrijeme nije mogla ni da hoda, iako su ljekari tvrdili da je sa njenim zdravljem sve u najboljem redu.

“Svi se nešto prenemažu da crna magija ne postoji, te postoji! Postoji, kad vam kažem, nego se svi prave ludi! Crna magija je na svakom koraku! Crna, vlaška, ima raznih… Još prije sam osjetila na svojoj koži! Krenule su stvari da mi idu naopačke, sve najgore što je moglo da mi se desi – desilo mi se – rekla je pjevačica i dodala da jedno vrijeme nije mogla da hoda.

“Jedno vrijeme nikako nisam mogla da hodam, kao da sam invalid! Kada sam bila u hitnoj, doktorka kaže: ,”Ti možeš da hodaš! Nije ti ništa, svi nalazi su u najboljem redu”, a ja na noge ne mogu ni da stanem! Pa sam išla po raznim manastirima i crkvama, kod hodža, a spas sam našla u dugim molitvama. Sada mi više niko ne može ništa. Imam svog anđela čuvara i mogu samo da mi p**** štiklu kojom sam stala u fekalije! Izmeta. Kad bih samo znala ko mi je radio o glavi i koje su to babe, hodže, vračevi… Bili bi ti ljudi sa svim tim babama u bolnici i ko zna gdje još! Vjerujem da se mnogim mojim koleginicama isto radi, neću sad da nabrajam, jer se svi nešto ograđuju od priče o tome. Narod zna, nije glup, postoje zle sile i zli ljudi. U Boga vjerujem i dobro mi je, ostali nek mi pljunu pod prozor. Zlotvori! – poručuje Zorica, koja je poznata kao ososa podugačkog jezika.