Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš: U njemu je našla istinskog prijatelja

Domaće okrilje joj mnogo znači, ona je porodična žena. Jupiter, Uran, Mars i Sunce u znaku Raka, Zoricu karakteriziraju kao majku, suprugu i tradicionalnim vrijednostima naklonjenu osobu. Prva tri braka su bile pogreške, koje joj je donijela Venera u brzopletom Blizancu. Prevarila se, te od površnih poznanstava mislila, da su velike ljubavi.

Zorica Brunclik je rođena 29. juna 1955. godine u Beogradu. Udavala se četiri puta, skoro tri decenije je braku s muzičarom, Miroljubom Aranđelovićem Kemišom. Ima četvoro dece, tri sina i kćerku. Svoje muzičke uspjehe i talent, duguje tijesnoj konjunkciji Merkura i Venere iz Blizanaca, koji su je obdarili sa smislom za muziku, lijepim glasom i dobrom zabavljačkom taktikom. Objavila je preko 15 albuma, bila je pobjednikca festivala “Moravski biseri”,”MESAM”, ”Ilidža”…

Ona je jako dobar prijatelj. Merkur iz spomenutog znaka je tjera na permanentno komuniciranje s ljudima, sposobna je njegovati prijateljstva i biti na usluzi kada je prijatelji zatrebaju. Prava zabavljačica, koja najviše voli zabavljati svoje ukućane i brinuti se za njih.

U svom četvrtom suprugu, našla je prijatelja s kojim je uspostavila: fizičku, duhovnu, emotivnu i prijateljsku nit. Dobra komunikacija i dogovori su temelj uspješnosti njenog četvrtog braka, koji je sklopila davne 1985. godine. Nakon tri razočarenja, nije gubila nadu, hrabro je ukoračila u novi brak ne bojeći se šta joj on donosi. Četvrti put je okusila bračnu sreću i pravu porodičnu harmoniju.

(Astrolog Azra Dramalija/aura.ba)