Zoran Šumadinac besplatno odgovara na sva vaša pitanja, a možete osvojiti i kristal Citrin, knjige Almira Đuhere te promjenu izgleda u salonu Zo&Em

U novoj Auri koja je na kioscima širom BiH od ponedjeljka, 25. februara/veljače, 2019., pa sve do 10. marta/ožujka 2019., čeka vas pregršt zanimljivosti.

U rubrici SAVJETI pročitajte kako na jednostavan način izliječiti hrkanje, a u kategoriji zdravlje saznajte kako možete po žuljevima odrediti dijagnozu: Žuljevi na peti signaliziraju hemoroide, a ako su ispod palca, mogući su problemi s ušima.

U ovom broju čitatelji imaju priliku osvojiti knjigu maglajskog književnika Almira Đuhere: Djevojka iz zemlje piramida, kristal citrin koji privlači bogatstvo te kompletnu transformaciju izgleda u frizerskom salonu Ze&Em. Sve što treba da uradite je da kupite novu Auru i okušate svoju sreću.

Mnoge će zanimati i naša tema o liječenju očiju. U prilogu na tri strane saznajte kako lijelčiti umorne oči, sivu mrenu, ječmenac, oslabljen vid…Donosimo i prilog o terapiji seksom te savjete za najbolje prirodne afrodizijake. Saznajte sve o srijemošu, proljetnom čistaču jetre, žuči i krvi.

U istinitim pričama pročitajte kako je Mladen Pejić iz Beograda izliječio dijabetes sirupom Mirsada Krnjića te kako je 14-godišnja Iman izliječila rak pluća.

U priči s naslovne ugostili smo Adnana Alagića iz Konjica, evropskog šampiona u prirodnom bodibildingu i fitnesu. Adnan je otkrio Aurinim čitateljima i kako izgleda jelovnik šampiona.

Sve je više neplodnih parova, a u priči bračnog para Nine i Senada, saznajte kako se sterilitet može liječiti i bioenergijom.

U standardnoj rubrici zdravog mršavljenja, ovog puta prilog o dijeti klinike Kleveland: KAKO SMRŠATI ZA TRI DANA – ČETIRI KILOGRAMA?

Sve o liječenju jetre, ciroze i hepatitisa – saznajte u prilozima fitoterapeuta Senke Mušanović i Asima Kljuna.

Novinar Eset Muračević donosi sjajnu priču o misterioznom propadanju tla: UPOZORAVA LI PRIRODA NA NOVE KATAKLIZME U VOGOŠĆI I SARAJEVU?

Doktor psihoterapije, Vahida Djedović, ovog puta je govorila o razlici između ljubavi i zaljubljenosti.

Astronumerolog Nevena Đukić otkriva kako pomoću brojeva otkriti način da se obogatite.

Mart je pred nama, pa saznajte koji su dani u ovom mjesecu čarobni i koje sve rituale trebate odraditi da budete i ostanete srećni.

U sjajnom tekstu Boška Grgića čitajte o haremu u Gradišci koji svjedopi o nesretnim ljubavima i vremenu koje je prošlo.

Upoznajte i tešanjskog ubicu džina, Amela Harića. Amel otkriva i kako da se sačuvate od crne magije.

Ekskluzivno objavljujemo i priču o vukodlaku koji se ukazuje u teksaškom gradu Paradise te o neobjašnjivim fenomenima kao što su kamenovi ljudožderi koji gutaju prolaznike!

Muči li vas želudac, a nalazi su uredni – pojeli ste ili popili sihir – tvrdi iscjeliteljka Kada Radetinac. Kada daje jedinstvene savjete našim čitateljima, pa, ne zaboravite kupiti novi broj Aure u kojem možete pročitati sve o crvenoj magiji koja otima muževe od žena.

Ezoterista Šumadinac besplatno će odgovoriti na sva vaša pitanja, samo na stranicama Aure saznajte kako…

Komentari

komentara