ZODIJAK: KAKVE CIPELE ODGOVARAJU LAVOVIMA, RIBAMA, BLIZANCIMA, OVNOVIMA…

Ovan, Lav, Strijelac rijetko biraju osrednje i neupadljive modele cipela, Rak, Ribe, Škorpija najčešće biraju svijetlu obuću…

Ukus i preferencije se određuju ne samo prema obrazovanju i karakteru osobe, već i prema horoskopskom znaku. U zavisnosti od toga da li ste vatreni, vodeni ili zemljani znak, vaše sklonosti su različite. Obično ne mislimo o tome kada biramo odgovarajući model cipela, ali na lični ukus i izbor u velikoj mjeri utiču zvjezdice.

Ovan, Lav, Strijelac su likovi koji uvijek žele da privuku pažnju odjećom i obućom koju nose. Oni vole da se izraze i zato rijetko biraju osrednje i neupadljive modele cipela.

Bik, Djevica, Jarac su stabilne osobe i i to se ogleda ne samo u odnosu prema porodici i tradicionalnim vrijednostima, već i na njihov izbor obuće. Klasični modeli poput crnih cipela su najčešći izbor među članovima ove zodijačke grupe.

Vodolija, Blizanci, Vaga su nepredvidivi, šarmantni ljudi sa sopstvenim stilom. Često sami ne znaju šta žele, ali jedna stvar je uvijek sigurna – treba da imaju najzanimljivije i najkreativnije cipele sezone. Vole da budu ekstravagantni i često zanemaruju udobnost zbog ljepote cipela.

Rak, Ribe, Škorpija su predstavnici koji nose lakoću i avanturu u sebi. Zbog toga, oni najčešće biraju kežual obuću, koja je svijetla i koja sadrži neke zabavne elemente.