Zodijak i volan: KO SU NAJBOLJI I NAJGORI VOZAČI?

Da li ste se ikad zapitali ima li vaš horoskopski znak veze sa vašim vozačkim sposobnostima? Bez obzira da li imate vozačkog iskustva ili ne, vaš stil vožnje zapisan je u zvijezdama. Saznajte koji ste tip vozača prema vašem horoskopskom znaku.

Ovan
Nestrpljiv, a ipak odlučan. „Bijes na putu“ njegovo je ime u saobraćaju. Kaže se da su Ovnovi najgrublji od svih vozača. Planeta koja vlada ovim znakom je Mars, zbog čega su eksplozivne naravi pa im ne treba mnogo da se iznerviraju u saobraćaju. Koliko god bili impulsivni i tvrdoglavi, oni bi bili najbolji reli vozači.

Bik
Vješt, ali tvrdoglav. Lako se nosi sa zastojem u saobraćaju, jer nikada nije u žurbi. Iako je prilično imun na gužvu na putu, ne biste željeli da vas Bik vozi ako negdje kasnite. Bikovi su odlučni i usredsređeni na svoje ciljeve. Ne skidaju pogled sa puta i nikad ne dozvoljavaju da ih neko ometa dok su za volanom.

Blizanci
Bez obzira da li galame na automobil koji vozi sporo ili trube na nekoga ko ih je isjekao, sigurno ćete ih prije čuti nego ugledati na putu. Pričljivi su, duhoviti i radoznali. Ako ste putnik u automobilu Blizanca, ne očekujte drijemanje.

Rak
Rakovi su empatični i vjerovatno će biti vrlo pažljivi prema drugim vozačima. Istovremeno, njihova vrlo osjetljiva priroda može rezultirati povrijeđenim osjećanjima ako drugi vozači nisu tako uljudni.

Lav
Samopouzdan i možda pomalo sebičan. Vođeni željom da se istaknu, Lavovi imaju tendenciju da budu visoko kvalifikovani vozači koji prave malo grešaka na putu.

Djevica
Djevica je perfekcionista i ne može a da ne primijeti kada neko drugi pogriješi. Iako može parkirati kao profesionalac, nerijetko se može izgubiti na putu. Djevice imaju tendenciju da budu ekološki svjesne i praktične su u tom pogledu prilikom kupovine automobila. Sklone su uživanju u vožnji više nego što to čini većina ljudi.

Vaga
Vage su spore kada je u pitanju donošenje odluka za volanom: „Da li treba da skrenem tu? A šta ako pogriješim? Gdje sad da idem?“ – to su sve pitanja koja se vrzmaju Vagama po glavi kada treba da učine neki korak u vožnji, što i nije tako dobro.

Škorpija
Škorpija je snalažljiva. Poznata po tome što je intuitivna. Škorpija za volanom obično dobro predviđa postupke drugih vozača. Međutim, mogu se lako uvrijediti ako ih isiječete i o tome će vas jasno i glasno obavijestiti.

Strijelac
Strijelci vole rizik i iskusni su u tome. Najviše vole da pričaju dok voze, a to ih nekad mnogo košta.

Jarac
Jarčevi vole da razmišljaju o cilju ka kojem su se zaputili. Nije ih briga kako će stići i koliko će mu vremena trebati, ali je sigurno da neće pratiti oznake na putu.

Vodolija
Vodolije su impulsivne i vole brzu vožnju uz jaku i dobru muziku. Pazite se Vodolije na putu!

Ribe
Ribe su nježni sanjari kome vožnja i ne ide baš od ruke, upravo zbog toga. Koncetracija im je uvijek mala, dok vožnja zahtijeva maksimalnu koncentraciju.