Zodijak / Astrolozi objavili ‘novčani’ horoskop za 2022: Dva znaka čeka blagostanje

Godišnji horoskop za novac za 2022. godinu otkriva da mnoge očekuju velike promjene na području financija.

Mnogi će imati priliku posvetiti se razvoju karijere, napraviti značajan profesionalni pomak, a to donosi i poboljšanje novčane situacije.

Saznajte što godišnji novčani horoskop predviđa vašem znaku za 2022. godinu:

Ovan

U prvoj polovici 2022. godine mnogi Ovnovi mogu se suočiti s velikim financijskim poteškoćama, a osjećat će i preveliku odgovornost na svojim leđima. Srećom, olakšanje i mala i pozitivna promjena očekuje ih u drugoj polovici godine. Na kraju 2022. sve će se dramatično promijeniti zahvaljujući stalnim naporima. Godina će se, po pitanju materijalnih stvari, završiti divnim iznenađenjem.

Bik

Bikovi će imati sjajnu financijsku godinu, posebno ako su već započeli neke poslovne projekte. Astrolozi tvrde da će u prvoj polovici 2022. morati uložiti velika sredstva, ali će se isplatiti, jer će se ugovori koje su potpisali ispostaviti vrlo isplativima. One male poteškoće koje će se s vremena na vrijeme pojaviti neće negativno uticati na cjelokupnu novčanu situaciju.

Blizanci

U prvih nekoliko mjeseci očekuje vas veliki uspjeh, posebno Blizance koji su posvećeni razvoju vlastitog posla. Očekuje vas razvoj profesionalna karijere. Povećanje novčanih prihoda može donijeti priliku za preseljenje u novi dom, investicije ili kupovinu automobila. Druga polovina godine također donosi sjajne prilike.

Rak

Ovo je dobro vrijeme za Rakove, čak i ako se moraju suočiti s financijskim poteškoćama. Zvijezde daju pravu nadu da će sredinom godine biti moguće izaći na kraj sa svim poteškoćama, posebno ako pažljivo razradite plan. Predstavnici ovog horoskopskog znaka će preispitati svoj stav prema nabavci. Napravite detaljan plan kako trošiti novac za kućanstvo – to može dovesti do značajne uštede.

Lav

Godina 2022. će konačno mnogim Lavovima donijeti financijsko blagostanje koje im je potrebno. Više neće brinuti o novcu, jer ih očekuje nekoliko dodatnih izvora prihoda. U drugoj polovini godine neki Lavovi će dobiti nove prilike da ozbiljno napreduju u karijeri. Sve investicije će se također pokazati prilično isplativim.

Djevica

Svemir će po pitanju financija podržati mnoge Djevice. Ako ste u prethodnom periodu imali probleme s dugovanjima, 2022. donosi nova rješenja. Imat ćete priliku započeti od nule. Ipak, budite na oprezu i ne opuštajte se previše, jer očekuju vas mnoga iskušenja, ali oni koji su rođeni pod okriljem ovog sazviježđa dovoljno su jaki da sve dostojanstveno prežive. U drugoj polovini godine očekuje se promjena vezana uz profesionalne aktivnosti. Iskoristite svoju kreativnost i napravite dobru strategiju – ovo će vam otvoriti vrata uspjeha.

Vaga

Prema astrološkim prognozama, 2022. godina je veoma uspješan period za Vage, jer će imati sreće pri pokretanju bilo kakvih ozbiljnih projekata i organiziranju saradnje. Položaj planeta jasno pokazuje da će u životu predstavnika ovog horoskopskog znaka sve brzo početi mijenjati na bolje. U drugoj polovici godine mnoge Vage mogu dobiti neočekivanu financijsku pomoć koja će im pomoći u rješavanju većine materijalnih problema.

 

Škorpion

2022. će biti godina u kojoj će Škorpioni iskusiti što znači imati financijsku stabilnost u životu. Zvijezde pokazuju da će većina predstavnika ovog horoskopskog znaka hrabro napustiti svoju zonu komfora i krenuti u nove, perspektivnije projekte. Moguće je da će ostvariti veliki uspjeh, a i financije će se poboljšati.

Strijelac

U 2022. godini mnogi Strijelci će morati proći kroz veliki broj prepreka i teških situacija, ali će se na kraju sve što se dogodilo pretvoriti u pobjedu. Rođeni u ovom znaku bit će uključeni u projekte koji će im donijeti mnogo više novca nego što su u početku očekivali. Poslovna suradnja će također biti vrlo isplativa, pa Strijelce u sljedećoj godini očekuje ozbiljan financijski uspjeh.

Jarac

U prvoj polovici 2022. neki Jarčevi mogu se naći u zaista izazovnoj financijskoj situaciji. Morat će dugo i naporno raditi da bi se stvari ispravile. Neke greške će zahtijevati dodatni trud, ali na kraju će uspjeti! Glavna stvar koju treba shvatiti je da ne morate ponavljati greške iz prošlosti – fokusirajte se na ono što ste sada i trenutnu situaciju. Kada prestanete živjeti prošlosti, ispravite greške i naučite lekcije iz njih, slijedi pravi boljitak. Prijatan financijski rast počet će krajem 2022. godine.

Vodolija

Vodolije će 2022. godine početi učiti kako upravljati svojim vremenom i novcem, a to će za njih biti najveći uspjeh. Uspjet ćete lako zaraditi željenu količinu novca, a uložit ćete u projekte koji će zaista donijeti uspjeh. Planovi će se ostvarivati lakše nego što ste mislili. Vodenjaci koje imaju svoj biznis potpisivat će mnoge unosne ugovore i sklopit će mnogo poslova s utjecajnim ljudima. Pažljivo čitajte prije nego što stavite svoj potpis na ugovor i čuvajte kontakte.

Ribe

Zvijezde pokazuju da će prva polovica 2022. godine biti prilično stresna za predstavnike ovog horoskopskog znaka. Moguće su turbulencije u timu, konflikti, nesporazumi, loša suradnja. Međutim, druga polovica godine će postati mnogo uspješnija, jer će Ribe jasno definirati životne prioritete i početi ih striktno pratiti. Posao o kojem su dugo sanjali može donijeti i veliki profit, piše Story.hr.