Znate li njihovo pravo značenje: TRI NAJMOĆNIJE HAMAJLIJE ZA NOVAC I SREĆU

Postoje razne hamajlije za koje se vjeruje da privlače novac, sreću, ljubav i pozitivnu energiju. Neke od njih se drže u kući na policama ili posebnim mjestima, a neke na kancelarijskim stolovima, dok se za tri za vjeruje da ih uvijek treba imati kod sebe.

Jedna od njih se kupuje kao suvenir na putovanjima, ali mnogi ne znaju njeno pravo značenje. Evo za koja 3 feng šui talismana se vjeruje da ih treba imati kod sebe:

Kineski novčići
Simbolizuju spoj neba, zemlje i čovjeka. Vjeruje se da donose prosperitet, profesionalni uspjeh, zdravlje, zadovoljstvo i obilje. Kineski novčići se mogu koristiti u grupama od tri, pet, šest, osam, devet ili deset kovanica vezanih crvenim koncem. Nikada ne koristite četiri jer se to smatra lošom srećom. Mogu se zakačiti za mobilni telefoni, staviti u posude, pa čak i nositi u novčaniku kako bi aktivirali prosperitet.

Fatimino ili tursko oko
Fatimino oko, naziva se još i tursko oko ili Nazar, koristi se kao hamajlija u raznim kulturama, pa i feng šui tradiciji. Mnogi ga kupuju na turističkim destinacijama i koriste kao ukras. Vjeruje se da štiti od zavisti, ljubomore, loše energije, a najčešće se kači na vrata ili nosi kao privjesak na ključevima.

Beskonačni čvor
Ovo je feng šui simbol čvora koji se koristi za produžavanje svih dobrih stvari, jer se smatra jednim od osam Budinih blaga. Ako ćete koristiti mistični ili beskrajni čvor, pokušajte da ga postavite u jugozapadni dIo vašeg doma, spavaće sobe, kancelarije ili dnevne sobe i na taj način poboljšate sve svoje odnose. Takođe, možete ga nositi kao nakit, privjesak ili ga staviti u novčanik.