ZNATE LI ČITATI LJUDE: Koja djevojka se sviđa ovom muškarcu?

Zašto žene rijetko prave prvi korak u ljubavi? To je zato što nisu uvijek sigurne da su osjećaji obostrani. U tom smislu jako je važno da obratite pažnju na govor tijela, to će vam mnogo pomoći.

Danas vas pozivamo da testirate svoju sposobnost čitanja gesta kako biste riješili zanimljivu zagonetku. A pitanje glasi: “Koja žena se sviđa muškarcu na slici”?
Pogledajte sliku sa tri djevojke i mladićem. Vaš je zadatak odgovoriti koja mu se od njih najviše sviđa. Pažljivo pogledajte, odgovor se krije u detaljima.

Rješenje

Allan Pease u svojoj knjizi “Govor tijela” smatra da postoje mnogi znakovi koji otkrivaju skrivenu privlačnost muškarca prema ženi.

I dok je neke od ovih gesta, poput proširenih zjenica, ruku na struku itd., lako uočiti u komunikaciji licem u lice, kako to možemo uočiti u društvu nekoliko osoba?

Ispostavilo se da je to zapravo moguće. Ponovo pogledajte sliku. Da li primjećujete gdje pokazuju vrhovi cipela muškarca?

Prema Allanu Peaseu, ovaj dio muškog tijela obično ukazuje na ženu koja ga u tom trenutku najviše zanima.

Ispada da kada se muškarcu sviđa žena, on nesvjesno okreće svoje tijelo prema njoj ili stavlja nogu naprijed u smjeru željene žene.

U ovom slučaju to je djevojka br. 3. Sada ćete uvijek znati kojeg muškarca privlačite kad ste u društvu.

 

error: Content is protected !!