Znakovi koji otkrivaju da će vas ubrzo zaprositi

Ako se pitate prepoznaje li vaš dragi u vama svoju buduću suprugu i je li spreman postaviti vam sudbonosno pitanje, nekoliko stručnjaka će vam pomoći odgonetnuti neke tajne znakove.


Govori stvari poput ‘ti si jedina koja…’

Kada vam muškarac očito daje do znanja koliko ste mu posebni, tako da govori da ste jedina žena koja je ispunila prazninu u njemu ili ga učinila potpunim, na putu je da vas učini i svojom pred zakonom, kaže doktor medicine Paul Dobransky, direktor WomensHappiness.coma.

Pozvani ste na sva porodična događanja

Ako mu niste samo sporedan lik u životu, uključit će vas u sve važne porodične događaje. Da ne želi da se porodicai prijatelji zbliže s vama, ne bi vas želio ni na takvim događanjima, kaže Andrea Syrtash, stručnjakinja za veze i autorica knjige He’s Just Not Your Type (And That’s a Good Thing).

Ima oženjene prijatelje

Prevrće li očima svaki put kad ga neko pozove na vjenčanje? Mrmlja li kad morate izaći s nekim bračnim parom? To bi moglo značiti da nije spreman, barem ne još. Ali ako je većina prijatelja koji ga okružuju već u braku, počet će se osjećati čudno i sve spremnijim postaviti pitanje, tvrdi Syrtash.

Češće vas dodiruje

Jednom kad odluči da ćete vi biti njegova buduća gospođa, očekujte da će vas češće dodirivati, gotovo kao na početku veze. Možda će vam sam od sebe doći masirati vrat dok radite ili dodirivati ruku dok kuhate, tvrdi stručnjakinja za govor tijela Janine Driver, autorica knjige You Can’t Lie To Me.

Želi živjeti s vama

Ništa ne govori da se odlučio skroz predati koliko odustajanje od momačke jazbine. Ako je spreman dijeliti životni prostor samo zato što to stvarno želi, a ne samo jer je tako jeftinije, misli o vama kao materijalu za ženidbu. Većini muškaraca to je poput probe za vjenčanicu. Bonus je i ako on prvi izrazi tu želju, kaže Dobransky.

Želi s vama dijeliti više od spavaće sobe

Novac je također ključ muškarčevog ega… A njegova spremnost da otvorite zajednički bankovni račun ili da kupite kućnog ljubimca znači da želi učvrstiti vezu s vama, tvrdi Dobransky.

Odjednom se počeo ponašati kao da je ušao u petu brzinu

Ako ste neko vrijeme zajedno i odjednom se počne ponašati uzbuđeno, kao da mu je prvi dan škole, to bi moglo značiti da mu se po glavi počinju motati misli o zarukama, tvrdi Driver.

Nikad vas ne optužuje da mu šefujete

Svaki bračni terapeut će vam reći da je ključ uspjeha u tome da su vam osjećaji na istim temeljima. Ako vam nikad nije rekao da mu šefujete ili da ga želite kontrolirati, to je dobar znak. Te riječi mogu značiti da se osjeća kao da je u kavezu. Ako ih ne koristi, to znači da je spreman dijeliti život s nekim čije vještine i sposobnosti nadopunjuju njegove, uvjeren je Dobransky.

Otkucava mu biološki sat

Da, i muškarci imaju biološku bombu koja otkucava. Čak i kad nisu spremni mijenjati pelene, mnoge muškarce brine da će biti prestari očevi. Ako se šali na račun svoje buduće djece, znajte da razmišlja o smirivanju i osnivanju obitelji s vama, zaključuje Syrtash.