Zmija u snu – neprijatelj na javi

Na snove morate posmatrati iz sopstvenog ugla, a njihovo značenje posmatrajte simbolički, a ne doslovno.

Psihijatar Karder Stout sa adresom u Los Anđelesu razjasnio je značenje nekoliko uobičajenih snova koje svi sanjamo.


l AKO SANJATE DA STE TRUDNI
Ovo bi moglo da znači da u vama postoji neka nova energija, nove ideje i prilike koje čekaju da budu otkrivene. Možda ćete upravo sada otkriti dio sebe koji ranije niste poznavali ili ćete upoznati život kroz neki sasvim novi i drugačiji aspekat.

l AKO SANJATE BIVŠEG/BIVŠU
Ako sanjate neku konkretnu osobu, onda bi ona mogla da predstavlja vas kroz drugačiju prizmu. Ako recimo sanjate bivšeg koji je po znaimanju filozof, moguće je da zapravo tražite filozofski smisao u sebi.

l AKO SANJATE DA VAM ISPADAJU ZUBI
Ovaj san bi mogao da znači da se nalazite u nekom prelaznom razdoblju u svom životu. Ako prolazite kroz određene životne promjene, pri kojima imate određene strahove i borite se sa anksioznošću. Ovo je siguran znak da se razvijete i transformišete.

AKO SANJATE SMRT
Simbolično, ovo bi moglo da ukazuje na neki problem koji imamo, ili na osobu koju ne želimo više u svom životu. Takođe, moglo bi da znači da prolazite kroz teško razdoblje u svom životu, da ste previše opterećeni i pod stresom.

AKO STALNO SANJATE JEDAN ISTI KOŠMAR
Kada iskusimo negativne stvari i doživimo ih lično, podsvesno proživljavamo emotivne traume kojih zapravo i nismo svesni. Ovo je zapravo način samoodbrane našeg uma koji se na taj način zapravo otpušta traume.

AKO SANJATE DA VARATE PARTNERA
Najpre bi trebalo da budete otvoreni i iskreni sa samim sobom, a zatim i sa drugi ljudima. Vjerovatno postoji nešto što prikrivate, nešto što vam smeta kod vašeg partnera, a to ne želite sebi da priznate.


AKO SANJATE ŽIVOTINJE

Sličan san kao kada vam ispadaju zubi. Različite životinje predstavljaju različita stanja i emocije. Ako ste sanjali zmiju, razmislite šta bi to u vašem ličnom životu moglo da predstavlja. Da li ste skoro vidjeli negde neku zmiju? Kako ste se tada osjećali? U čijem ste društvu bili? Snovi sa zmijama vrlo rijetko su pozitivni. Vidjeti jednu ili više zmija u snu, obično označavaju da vam predstoji neka opasnost, nepogoda ili loš period u životu. Isto tako mogu označavati probleme sa prijateljima i bližom porodicom, pogotovu mužem, suprugom.
Ako sanjate veliku zmiju, to se tumači kao upozorenje da budete oprezni jer u vašoj okolini postoji neko ko vam ne želi dobro.

AKO SANJATE ŠKOLU ILI RADNO MJESTO
To što sanjate školu ili radno mjesto ne znaćči da niste spremni za kontrolni zadatak ili sastanak. Ovo je još jedna način na koji se um relaksira i zapravo odbacuje negativne i bespotrebne emocije.

AKO SANJATE DIVLJE AVANTURE
Ako sanjate da letite ili da u snu radite neke nadrealne stvari, zapravo podstičete dijete u sebi i kreativnu energiju. Upravo su djeca ta koja su slobodna i maštovita, ali i impulsivna i spontana.

Zapitajte se zbog čega ne napravite to mjesto.

Komentari

komentara

error: Content is protected !!