Životinja koju prvo ugledate otkriva nešto veoma važno o karakteru, ako ste vidjeli pingvina – nešto sa vama nije uredu!

Karl Jung je koristio asocijativne testove kao detektor laži još u 19. vijeku jer oni zahtijevaju trenutnu reakciju i ne daju subjektu priliku da razmisli o tome šta vidi. Ovaj test će pokušati da izvuče neke informacije iz vaše podsvijesti, koje u običnom životu skrivate i od samog sebe. Opustite se, vjerujte svojoj podsvijesti, pogledajte sliku i zapamtite koju ste životinju prvo ugledali.

Mačka

Ovo ukazuje na vašu nevoljnost da započnete radnu nedjelju, želju za odmorom i pauzom. Ne možete da dočekate kraj radnog dana da konačno stignete kući, sjednete u udobnu fotelju i čitate omiljenu knjigu ili gledate omiljenu seriju.

Pas
Osjećate podršku prijatelja i uz nju ste spremni da riješite bilo koji problem. Borbeni duh je dobra stvar. Ipak, hladnokrvno osmotrite zadatak pred vama da biste vidjeli da li ste u stanju sami da ga riješite. Na kraju krajeva, ljudi oko vas mogu promijeniti svoje planove. Vi na to stalno zaboravljate jer nikoga do sada niste iznevjerili.

Lav
Vi ste neodoljivi! Često vam to govore, zar ne? Možda je to zbog vaše nove frizure? Međutim, vi i ne morate da promijenite frizuru kako biste bili na vrhu. Nešto kod vas privlači ljude i izaziva u njima poštovanje i divljenje, ali i zavist. Nemojte im odmah strogo suditi jer se ponekada ponašate pomalo arogantno. Pokušajte da se ponašate prema drugim kao da su jednaki vama, a ne kao sada.

Konj
U ovom trenutku, nešto ograničava vašu slobodu.Možda jurite šefa kroz kancelariju vičući “Odmor! Potreban mi je odmor!” Smirite se. Svi žele odmor. Međutim, sada je neophodno da se smirite i pokažete izdržljivost i efikasnost po kojoj je poznata životinja koju prvo ste ugledali.
Labud

Zaljubljeni ste. To je razlog zašto vam sve oko vas izgleda divno, čak i džangrizava kasirka koja nije zadovoljna ne samo svojim životom, već i životima svakog kupca u redu. Proživljavate divan period i neka potraje – ako ne nekoliko mjeseci, onda barem dok ne primite platu.

 

Pingvin
Kako ste uspjeli da ga ugledate? Pogledajte ponovo – nema pingvina. Da li ga još uvijek vidite? Okrivite svoju bujnu maštu koja zadivljuje vaše prijatelje i zbunjuje ljude kada vas prvi put upoznaju.