Živinički čudotvorac Zahir: Kod njega džini i bolesti izazvane džinskim djelovanjem, iz opsjednutog „lete“ kao čep napolje!

Zahir Poljić savjetuje najjednostavnije i najsavršenije načine borbe protiv negativnih energija. Ova metoda nije zalječenje, nego izlječenje (iscjeljenje). Treba znati da negativne energije u većini slučajeva sve poduzimaju da ne bi došlo do njihovih odstranjivanja pa čak nekim slučajevima preuzimaju govor pa se pacijent zna iznenaditi odkuda podstanar u njemu, a nije znao da je tu.

Ljudi od pamtivijeka koriste mnoge metode pomoću kojih otkrivaju imaju li u kući negativne energije. Promaha je potpora kretanja negativnih energija. Ptica na promahi ne može opstati; naduva se i pada!

Gdje god živio, čovjek ugošćuje određene tipove energija u svojoj bližoj okolini. Naši domovi ili radni prostori su mjesta u kojima se energije susreću. To mogu biti naši osjećaji, misli i emocije – svi oni odašilju specifičan tip energije, ali i privlače neke druge! Na primjer, neki članovi porodice, komšije ili posjetitelji mogu u naše prostore unijeti negativne energije izvana. Te negativne energije kasnije utječu na raspoloženje svih ukućana i njihovo sveopće dobro.

Ostaci ovih energija mogu rezultirati kao negativne emocije, tuga, depresija, loše misli i događanja ili mogu pridonijeti velikoj količini neželjenog stresa u kući. Jednom kada uđu u vašu kuću, negativne energije za kratko vrijeme počnu utjecati na život ukućana. Mogu napraviti veliku štetu u tom procesu, prouzrokovati osiromašenje budžeta, uništiti odnose među ljudima i potpuno razoriti porodični sklad. Kao rezultat osjetiti ćete izraženu anksioznost, nemir i gubitak fizičke snage, što može dovesti do pada volje za životom.

Često se ove negativne energije akumuliraju po uglovima ili nedostupnim mjestima. Također, ako ste imali u porodici neki negativni događaj, poput teže bolesti ili smrti, i kao posljedicu puno tuge i straha, tada u tim teškim trenucima energetski omotač (aura)oko tijela pada i negativne energije vrlo lako ulaze u tijelo, odmah pristupite čišćenju svog doma. Voda može saprati negativne energije!

Bioenergetsko skeniranje

Negativne energije definitivno jesu uzrok mnogih oboljenja, a otkrivaju se bioenergetskim „skeniranjem“. Svaka osoba ima 7 glavnih energetskih centara plus dodatni. U toku skeniranja pacijent, kada osjeti neku promjenu u tijelu, odmah mora reći da se zna na kojoj su frekvenciji negativne energije i da icjelitelj zajedno sa pacijentom može da ih otkrije i preuzme kontrolu u svoje ruke.

U nekim slučajevima dođe do reakcija nekog dijela tijela (npr. ruka nekontrolisano poskakuje, pacijent to vidi i ne može je smiriti, odnosno ne može kontrolisati to mrdanje). Tada energetski sistem „skenera“ to vuče prema izlazu.

Kada negativne energije budu napadnute, onda se pomjeraju (bježe) u smjeru pozitivne energije, odnosno ispred nje mora da ide pa se na jednostavan način može reći potiskivanje (guranje) prema rukama i nogama do prstiju. Jednostavno, ako su prisutne negativne energije pacijenti u 95% slučajeva osjete u tijelu da su prsti utrnuli, i to oni prsti koji nisu trnili prije samog procesa skeniranja (samo 5% slučajeva pacijenti ne osjete događanje kroz tijelo, ali na pitanje da provjeri prste jesu li utrnuli i sam se iznenadi, pa stvarno ima utrnutosti i tačno zna koji i koliko prstiju je utrnuto). Nakon toga se pristupa procesu čišćenja.

Ovo su najčešći simptomi prisustva negativnih energija: osjećate li često bezrazložan strah, glavobolju, depresiju, strašne snovi, drhtavicu, jezu, vrtoglavicu, gušenje, bolove u bilo kojem dijelu tijela, srce vam ubrzano kuca, dlanovi su stalno vlažni, a mišići napeti. Ono što mnoge zavarava, psiha može biti uredna, a bolest kod nekog od organa prisutna i hara u tijelu. Učestale nervoze se javljaju, također, kada su negativne energije prisutne u tijelu. I neki od lijekova, naročito sedativi, znaju uticati na negativne energije. Ti lijekovi djeluju tako da uspavaju ljude i negativne energije, a kada se oni probude nastavljaju se iste tegobe, postaju nekada čak i izraženije.

Zato postoji metoda skeniranja, koja otkriva negativnosti i čisti tijelo od njih. Negativne energije se mogu izbacivati povraćanjem, ali se ona izbjegava jer oboljeli ponekad teško uzimaju dah.

U nekim slučajevima izlazi na malu nuždu.(na pitanje šta čeka, odgovara da čeka da pacijent ide mokriti). Te negativne energije mogu upravljati našim mislima i bitnim odlukama u našem životu

Filtriranje krvi

Lanceta za krv je ključ za izlazak negativnih energija. Ova metoda se može nazvati i filtriranje krvi. Ta krv koja se odstranjuje je tamno braon boje; znači nije crvena u šta se sami pacijenti uvjere, a može formirati i ugrušak koji ima za posledicu moždanog udara i srčajnih smetnji. Strogo se vodi računa o sterilizaciji prstiju, a tako i svaki put nova sterilna lanceta.

U mnogim slučajevima negativne energije se mogu izvući napolje bez lanceta. Ukinuta nafaka je ništa drugo nego nečije prokletstvo koje opet funkcioniše preko negativnih energija. Treba znati da negativne energije u većini slučajeva sve poduzimaju da ne bi došlo do njihovih odstranjivanja. U ljudskom razumu formiraju druge obaveze kao preče, a ljudski um navode da ne povjeruje da su ih džini/sotone zaveli.

Bilo je slučajeva da opsjednuta osoba ne može da gleda u fotografiju Zahira Poljića.

Negativne energije koje borave u tijelu do pet godina, nakon tretmana kod mene – „lete“ kao čep napolje. Za negativnosti starosti od pet do deset godina potrebna su u prosjeku tri tretmana. Ako je slučaj stariji od 10 godina, to je već ozbiljniji problem u kojem su se sjedinile negativne energija sa tijelom. Proces uklanjanja ovih energija je teži, zahtjevniji

“Ali, još se nije desilo da sam izgubio borbu u meču, u kojem jači pobjeđuje – kaže naš sagovornik.

Na kraju napominje da u toku skeniranja, ako pacijenti ništa ne osjete, onda nama nagativnih energija. Treba znati da se negativne energije nalaze na različitm frekvencijama, i da se one otkrivaju detektiranjem i upotrebom različitih frkvencija. Pregled je besplatan. Kontakt telefioni su: 062 395001 ili 061 290 996 (aura.ba)