Zimski ljubavni horoskop: Djevicama voljene osobe spremaju izdaju, Škorpije sreću ljubav svog života, Jarčevi na velikom iskušenju

Koga ove zime čeka vatreni, a koga hladan ljubavni život? Šta vas čeka ove zime na ljubavnom planu? Provjerite šta kaže horoskop.


OVAN
Jednim dijelom želite da konačno prekinete ljubavni odnos koji vas već dugo zamara, a drugi dio vam ne da. Srce vam govori jedno, a glava drugo. Ovog puta, pametnije vam je da poslušate glavu i da pustite tu osobu da ode od vas. Od februara – čeka vas nešto bolje.

BIK
Zima će za vas biti jedan period velike zbunjenosti. Nećete biti sigurni da li radite prave stvari, a strah od poraza nekada će vas paralisati. Ne posustajte, na proljeće će sve doći na svoje, i nagrada će biti vaša.

BLIZANCI
Ova zima vam donosi sasvim posebnu ljubav, a na proljeće ćete morati da odlučite da li i dalje želite da nastavite sa raspuštenim životom ili ćete se konačno skrasiti.

RAK
Rakovi su uvjereni da je ova godina najgora u njihovom životu. Možda i jeste, ali to važi samo do zime – sada slijedi vaše doba i uživajte u svakom trenutku.

LAV
Lavovi će zimu provesti u potpuno mračnom raspoloženju. Uvijek spremni za izlaske i druženje, sada ćete željeti samo da budete sami. To je u redu, radite ono što vam prija i ugađajte sebi.

DJEVICA
Na poslovnom planu, ovo je idealan period za vas. Bićete ponosni na sebe, a saradnike ćete impresionirati. Na ljubavnom planu čeka vas razočarenje, i osoba kojoj ćete pokloniti srce izdaće vas. Najbolje što možete da uradite je da je što prije zaboravite.

VAGA
Vage će zimu provesti u traganju za pravom osobom, ali to je velika greška. Ljubav vam sada nikako ne treba, već samo ugađanje sebi i druženje sa starim prijateljima. Ne jurite za partnerom po svaku cijenu, pojaviće se kada budete spremni.

ŠKORPIJA
Do kraja godine putevi će vam se ukrstiti sa osobom vrlo sličnom vama. Iako volite da izigravate samotnjaka i osobu za neobaveznu vezu, u ovom odnosu dajte malo više od sebe, jer je lako moguće da ste naišli na ono o čemu ste sanjali.

STRIJELAC
Vrijeme je da konačno prestanete da patite za bivšim/bivšom. Ovu zimu posvetite sebi i ugađanju sebi, a na proljeće ćete procvjetati i biti spremni za nove početke.

JARAC
Jarčevi će ove zime biti na teškom iskušenju. Ljubavna veza biće vam na teškom ispitu, i ukoliko je prebrodite, znajte da je to ono pravo.

VODOLIJA
Vodolijama će se ove zime u život vraćati bivše ljubavi, ali ne bi trebalo da padate na te pozive, jer vas u budućnosti čeka nešto mnogo bolje.

RIBE

Ribe će zimu provesti u potrazi za onim pravim, i naći će ga. Na prvi pogled neće dJelovati tako, ali budite otvoreni prema svim ljudima koji vam budu ušli u život – jedan od njih jeste onaj pravi, iako vam tako ne dJeluje na prvi pogled.(thoughtcatalog.com)