Zeznula je Brenu! Kako živiš bona s tolikim nogama, kako ih dižeš?

Pogledajte ženu sa najdužim nogama na svijetu, a ima ih 30 – godišnja manekenka iz Rusije. Ekatarina Lisina je oborila Ginisov svjetski rekord za najduže noge na svijetu...

Svi se slažu da su žene sa dugim nogama prelijepe i atraktivne i da bi svi muškarci htjeli da imaju žene sa dugim nogama koje hodaju poput gracioznih gazela. Međutim ova 30-ogodišnja Ruskinja, je šokirala svijet dužinom svojih nogu.

Ekatarina je od malena vidjela da će biti izuzetno visoka ona je dostigla visinu od 205 cm, što je impesivna visina za ženu. Međutim, nije to glavni fizički atribut koja je odvaja od drugih. Vjerovali ili ne, dužina njenih nogu iznosi 133 cm, što je novi Ginisov svjetski rekord. Lisina je odlučila da kontaktira ekipu iz Ginisa koja je potvrdila i tako proglasila Ekatarinu ženom sa najdužim nogama.


Međutim, ovo nije jedina titula koju je ona osvojila. Mlada Ruskinja je takođe i najviša manekenka na svijetu, tako da drži dva rekorda koja će teško koja djevojka moći da obori.

Na pitanje, kako živi sa tolikim nogama, simpatična manekenka je dala slijedeći odgovor:

“Sretna sam što imam ovoliko duge noge, jer tako izgledam graciozno i lijepo. U mladosti sam imala problema sa samopouzadnjem jer su me djeca u školi zadirkivala zbog svoje visine, ali sada sam sretna i svjesna svoje ljepote. Naravno, ovolika visina i ovolike noge imaju i svoje mane, tako da je najveća noćna mora kada sjednem u auzomobil ili u avion, jer je smjestiti se gotovo nemoguć zadatak. Ipak, pored svih poteškoća, nikada ne bih mijenjala moje noge”.
Pogledajte video klip koji će vam najbolje dočarati, kolike su noge Ekatarine Lisine: