Ženski karakter: Izaberite najljepši prsten i saznajte šta čuči u vama!

Žene uglavnom vole nakit, pogotovo prstenje, a jedinstveni stil može otkriti mnogo tome o karakteru i naravi. Izaberite prsten koji vam se najviše sviđa i saznajte nešto novo o sebi:

Prsten 1
Vi ste kraljica koja zna da cijeni sebe. Kraljica koja je otvorena, kako prema sebi, tako i u odnosu prema drugima. Ponekad vaši najbliži pate zbog vaše prilične surove iskrenosti, ali brzo vam opraštaju zahvaljujući vašem šarmu.
Vi ste jaka, i istovremeno, iskrena ličnost. Mnogi u vašem okruženju ne mogu odoljeti ovoj kombinaciji. Ako vam je neko, zaista, simpatičan, on će osjetiti svu toplinu vašeg srca. Ako vam se čovjek ne sviđa, odmah ćete mu to dati do znanja.

Prsten 2
Teško je pronaći nekog ženstvenijeg od vas. Vi ste nježna, draga osoba, sanjar. Imat će sreće onaj muškarac kojem ćete pokloniti svoje srce. Najljepše ste u haljinama, jer one otkrivaju vašu prirodnu ljepotu. Volite maštati, i vaša mašta, na čudesan način, postaje stvarnost.
Često sanjate ostvarive snove. Možete šarmirati bilo kog muškarca koji vam se sviđa. Znate da flertujete. Imate energije za dvoje.

Prsten 3
Ako ste odabrali ovu simpatičnu ukrasnu macu, znači vi ste kao mačka, živite istovremeno u dva svijeta. Ispunjava vas laka i topla ljepota. Vrlo ste jednostavna osoba, s vama je lepo komunicirati i imate puno prijatelja.
Nakon susreta s vama, oni osjećaju emotivno izdizanje. Imate toplu energiju i velikodušno je dijelite. Zbog sve ove brige za dobrobit najbližih, često zanemarite sebe. Ne zaboravljajte da uživate u svim mogućnostima koje vam pruža život.

Prsten 4
Vi ste pravi lovac. Prepuni ste jake, divlje, blistave energije. Najvjerovatnije imate oči koje se teško zaboravljaju. Vaš pogled prodire pravo u dušu. Privlačite ljude koji žele da pričaju s vama. Pri tom, dopuštate bliskost samo s pojedincima.
Imate potpuno povjerenje samo u one s kojima ste bliski. Izdaju i preljubu nikad ne opraštate. Vaš život izaziva nevjerovatno zanimanje. Često ste objekt tračarenja, ali rijetko se na to obazirete.

Prsten 5
Vi ste oličenje ljubavi. Najvažnija stvar u vašem životu je ljubav. Vi ste ushićeni svim što vas okružuje. To se odnosi na vaše voljeno zanimanje, posao, i naravno voljenog muškarca.
Porodična atmosfera i udobnost je vaš stil, posebno ako postoji onaj s kim to možete podijeliti. Imate šarmantan osmijeh i u stanju ste da pružite radost bliskim ljudima. Cijenite svaki trenutak života i volite sitne, prijatne stvari. Za vas imaju veliki značaj različite sitnice za kuću, cveće, šoljice, muzika…

Prsten 6
Vi ste prava dama. Imate nevjerovatan ukus, znate da se predstavite u najboljem svjetlu. Prijateljice vam se, vrlo često, obraćaju za savjete vezane za ljepotu. Mirni ste i pronicljivi. Vašem budnom pogledu neće promaći ni jedna skrivena tajna.
Nikad ne otkrivate tuđe tajne. Po prirodi imate fine, lijepe crte lica. Kod ljudi cijenite pouzdanost i umne kvalitete. Kad se zaljubljujete – to je jako, i na duže staze. (zenskikutak.rs)