Ženska šarmerska “oruđa”: gola ramena, blagi ugriz usne, njegovana koža, punđa i….

Ovo je 14 stvari kojima nijedan muškarac ne može da odoli. Između ostalog tu su i pjegice, naočale…

Zavodljivost žene može da bude jednostavnija nego što se misli. Seksepilnost ne mora da bude „urođena“, ona se razvija prirodnošću i nekim malim trikovima. Na primjer kada žena zna da se nešto muškarcima naročito dopada, onda će to više i potencirati.Sajt Bright Side donosi neke od trikova koje žene mogu da koriste, a muškarcima su neodoljivi.

Kada žena blago ugrize usnu
Usne su često u fokusu pažnje, a kada se lagano ugrize to muškarce može da izludi.

Nježna i njegovana koža
Nije ni čudo što su žene još u drevnom Egiptu i u Rimu počele da uklanjaju dlačice i njeguju kožu. Znale su da nježna i meka ženska koža može da otvori mnoga vrata.

Visoki rep ili punđa
Iako se za puštenu kosu misli da može muškarcima odmah da zapadne za oko, punđa i rep su frizure koje otkrivaju mnogo toga što ih privlači – uši, vrat, lice, dio leđa i dekolte.

Kada žena nosi košulju muškarca
Kada nosi njegovu odjeću, ona poručuje: „Želim da tvoja košulja bude blizu mog tijela.“ Muškarac razumije da ona ne misli samo na njegovu košulju, već i na njega.

Pogled „preko ramena“
Taj misteriozni pogled preko ramena ima sopstvenu magiju. Nije ni čudo da mnogi raniji reklamni posteri imaju ljepoticu koja vas baš ovako gleda.

Samopouzdanje
Kada žena koja ima samopouzdanja i zna da lijepo izgleda, uđe u neku prostoriju, odmah privlači pažnju. Ali, samopouzdanje nikada ne treba da bude pretjerano, jer onda može da iritira.

Gola ramena
Kaže se da ženska gola ramena čine da muškarci žele da ih zagrle i zaštite. Haljine ili bluze koje blago otkrivaju ramena daju izgledu žene seksepilnost.

Lijep hod u štiklama
Neke žene ne vole štikle, a neke ne mogu da zamisle jedan dan bez njih. Ali, ako žena odluči da nosi visoke štikle, mora da bude sigurna da može da hoda lijepo i lagano. U suprotnom, magija će biti totalno narušena.

Putene usne
Blago pune, svijetle usne najpoznatije su obilježje ženske atraktivnosti. Istaknite ih kad god možete, ali nemojte da pretjerujete.

Elegancija
Elegancija donosi savršeni balans: ne stavlja u prvi plan žensku seksualnost ali je i ne skriva. Elegancija je cjelovita slika o ženi, od toga kako se ponaša do ukusa u izboru nakita.

Pjegice
Žene ih često kriju, i pokušavaju da ih se oslobode, a pjegice mogu da budu divan ukras lica.

Prirodna šminka
Previše šminke odbija muškarce. To može da bude mnogo pudera ili rumenila, suviše istaknute oči ili pretjerano nakarminisana usta. Oni u suštini ne vole šminku na ženskom licu, zato se treba šminkati tako kao da niste stavili ništa. Lagani puder, malo rumenila, samo olovka i maskara, i to je već dovoljno.

Naočare
Naočare daju imidž strogosti i nepristupačnosti koji privlači muškarce kao magnet. A još kada se tome doda pogled preko naočara…

Iskreni osmijeh i smijeh
Mnoge djevojke plaše se da će im široki osmijeh pokvariti sliku. U stvarnosti, nije tako: svi muškarci obožavaju kada žene pokazuju svoje emocije slobodno i otvoreno.(Bright Side/aura.ba)