Žene u ovom horoskopskom znaku imaju više loših nego dobrih osobina

Postoje mišljenja da su ove žene baš teške za razumjeti i da posjeduju dosta loših osobina.
Evo koje su to žene po horoskopu s kojima muškarci teže izlaze na kraj: Naravno, napomenut ćemo to da svi mi imamo dobre i loše osobine. Samo što kod nekih vladaju te loše. Evo koje se žene smatraju teškim:

Ovan
Ove žene se mogu činiti teškima jer vole da stvari budu po njihovom. Dosta toga će raditi na svoju ruku, a to se neće dopasti drugoj strani. Imaju dosta samopouzdanja i vjeruju u sebe. Tako treba, ali opet ne treba pretjerivati.

Škorpija
Škorpije vole da su u centru pažnje i jednostavno se sve mora vrtjeti oko njih. Od svog muškarac zahtijevaju stalnu pažnju i žele da kontrolišu sve. Sa tim se njihovi partneri baš ne slažu tako lako. To može predstavljati probleme. Žele da je sve po njihovom i neće da se prilagođavaju drugima.

Djevica
Djevice su nekako sklone da prave problem tamo gdje ga nema. Isto tako, u vezama su puno ljubomorne, a što može smetati njihovom partneru. Uvidjet će tuđe greške, ali svoje neće. Neće realno da sagledaju situaciju, već gledaju svoju korist. Baš zato se stvaraju konflikti između njih i partnera.