Žene su oduševljene ovim napitkom za mršavljenje: KILOGRAMI SE TOPE BRZINOM SVJETLOSTI, A PIJE SE TAČNO U OVO VRIJEME

Ovaj napitak će vam dati i energiju koja je u vrelim toplim danima itekako svima potrebna. Ovo su jednostavni sastojci koje možete da kupite u bilo kojoj prodavnice, a mnogo će vam više pomoći u skidanju kilograma nego neki skupi preparati.

Sastojci: jedan limun, jedan krastavac, jedna kašika rendanog đumbira, jedna kašika soka od aloe vera, jedna veza korijandera ili peršuna, ½ čaša vode.

Priprema:
Jednostavno sve sastojke umutite u blenderu i popijte čašu soka prije spavanja.

Ukoliko budete pili samo jednu čašu ovog soka prije spavanja, vi ćete u velikoj mjeri smanjiti nivo masti – posebno masti na stomaku. A ukoliko ovaj sok pijete i uveče i nakon buđenja, primijetićete rezultate za samo nekoliko dana.

Znamo da kada spavamo naš metabolizam se usporava, ali kada popijemo ovo piće, nastaviće se sagorijevanje masti i dok spavamo.

Krastavci su veoma moćni u borbi protiv masti. Oni su ključni element u bilo kom programu mršavljenja. Jedan krastavac sadrži samo 45 kalorija i oni sadrže dosta vlakana i vode, dvije stvari koje su ključne za gubitak masti, plus, oni su veoma osvježavajući i daju ovom piću divan ukus.

Peršun i korijander sadrže vrlo malo kalorija, a oba su prepuna antioksidantima, kao i vitaminima i mineralima koji su izuzetno moćni za ublažavanje zadržavanja vode, dakle, oni pomažu da se smanji nadutosz stomaka.

Đumbir ubrzava metabolizam i sprječava zatvor, dvije stvari koje su veoma moćne u borbi protiv neželjene masnoće na stomaku. Ovaj sastojak će pomoći da se riješite masti sa tog tvrdoglavog stomaka dok spavate.

Aloe vera je izuzetno moćna za mršavljenje. Puna je antioksidanata i pomaže da se odloži razvoj slobodnih radikala u organizmu koji uzrokuju upalu i nadimanje. Ovaj sok takođe pomaže da se stimuliše vaš metabolizam, što može da pomogne da se u velikoj mjeri smanji indeks tjelesne mase.

Sok od limuna je vrlo efikasan za izbacivanje toksina koji se akumuliraju u tijelu.