ŽENE ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU PROMIJENIT ĆE VAM ŽIVOT IZ KORIJENA

Ukoliko u životu sretnete jednu od ovih žena, budite spremni na to da će vam zavrtiti tlo pod nogama i promijeniti život iz korijena.

Ovan

Žena rođena u ovom znaku ima nezaboravne crte lica, markantna je i upečatljiva. Uvijek ima nešto što će se izdvajati – bilo da su to posebne oči ili savršena linija. Energične su i snažne, a istovremeno senzualne. Iskustvo s njima sigurno će vam biti nezaboravno.

Lavica

Njeno držanje i izgled uvijek ostavljaju bez teksta. Ona je pravi primjer harizmatičnosti jer osvaja cijelom svojom pojavom – i izgledom i ličnošću. Voli da se dotjeruje i sređuje i neće biti teško primijetiti je među gomilom. Ali ono zbog čega ćete je pamtiti je njen stav, humor i toplina.

Škorpija

Njena ljepota uvijek je natprosječna. Ona je markantna, predivne kose i upečatljivog stasa. Ona je boginja snage, inicijative i praktičnosti. Pametna je, duboka i ima jasne granice. Zato je svi obožavaju jer je jednostavno – fatalna.

Strijelac

Originalnost je njeno drugo ime, a šarm treće. Ima širok krug prijatelja, voli ljude i svi vole nju. Jedinstvena je zbog svoje nezavisne i posebne ličnosti koja vam se, kada je upoznate, brzo uvuče pod kožu.

Vodolija

Žena Vodolija je jedna i jedinstvena. Na prvu će vas privući njena srdačnost, toplina, humor i zainteresovanost za cijeli svijet, a uz nju će vas zadržati njena kreativnost i originalnost. Ona gleda svijet potpuno drugačijim očima i često govori ono što drugi misle, a ne žele da kažu. Nju nije briga šta će drugi reći o njoj, a to je čini još privlačnijom. (hayat)