Žene, kako da navedete muškarca da vam da ono što želite – NIJE SVE U STAROJ “DAJ MU MALO” NEGO I…

Za početak: prekinite da zvocate. Izbjegavajte svađe, manje se žalite, manje vičite, manje plačite. I obavezno “dajte mu malo…”
Sve što vam je potrebno je malo staromodnog ženskog šarma. Primijenite ove savjete i vaš muškarac će da uradi sve što hoćete.

1) GLUMITE DAMU U NEVOLJI
Ponašajte se slatkasto i nevino, trepćite i gledajte ga umiljato kada mu tražite da nešto uradi. Čak i ako niste taj tip žene, recite mu na lijep i sladak način šta treba da uradi.

2) PODMITITE GA
Kada želite da vaš dečko ili muž sredi stan ili uradi nešto što dugo odlaže, iznenadite ga nečim što odavno želi. Nakon toga će uraditi sve što mu kažete.

3) UBIJEDITE GA DA JE TO BILA NJEGOVA IDEJA
Kada želite da muškarac uradi nešto, navedite ga da misli da je to bila njegova ideja, čak i ako on tvrdi da nije. Činjenica da ste popustili i složili se sa „njegovom“ idejom navešće ga da uradi to.

4) STARI TRIK
Kada želite da nešto uradi, zamolite ga na najljepši mogući način i obećajte mu da ćete mu se odužiti za to. Sigurno neće moći da vas odbije.

5) UBIJTE GA LJUBAZNOŠĆU
Dobro ga „obradite“ prije nego što ga nešto zamolite. Kako ne bi bilo previše očigledno, počnite da mu se umiljavate i da mu laskate već od jutra, pa će se cijelog dana osjećati lijepo. Pred kraj dana mu saopštite to što imate i neće moći da se naljuti na osobu koja je cijelog dana činila da se osjeća lijepo.

6) POLJUBITE GA PRIJE NEGO ŠTO GA NEŠTO ZAMOLITE
Nema ničeg slađeg od dugog poljupca. Nakon što ste ga istopili, pitajte ga da uradi ono što želite. Poljubac mu je dovoljan signal da mu to ne naređujete.

7) URADITE NEŠTO ZA NJEGA KAKO BI ON URADIO NEŠTO ZA VAS
Ako ste vi spremili ručak, neka on počisti sto. Ako vi inicirate nešto i uradite nešto za njega, on će sam osjećati obavezu da vam to nekako vrati, pa ga slobodno pitajte da to i uradi.