ŽENAMA SU DRAŽI MOBITELI NEGO NJIHOVI MUŠKARCI!?

U istraživanju čiji je cilj bilo utvrditi životne prioritete pripadnica ljepšeg spola sudjelovalo je 4000 žena, a pokazalo je da će četiri od deset žena biti potpuno shrvano izgubi li mobitel, a čak trećina ispitanica živjet će sretno i ispunjeno i bez muškarca pokraj sebe.

 Istraživanje provedeno nad 4000 žena, čiji je cilj bio utvrđivanje njihovih životnih prioriteta, iznjedrilo je vrlo zanimljiva otkrića, poput onog da će četiri od deset žena biti potpuno shrvano izgubi li mobitel, dok će trećina ispitanica živjeti sasvim sretno i ispunjeno i bez muškarca pokraj sebe. Ili drukčije rečeno: ženama su dragocjeniji mobiteli nego njihovi dečki!

Na top-ljestvici 20 ženskih dragocjenosti prvo su mjesto zauzele njihove majke, a slijede ih dragocjene fotografije i prijateljice. Studija koju je provela britanska internetska stranica Borr.com njihove bolje polovice smješta tek na peto mjesto ljestvice prioriteta, iznad dijamanata, kućnih ljubimaca, prijenosnih računala i pegli za kosu.

Da muškarci zaista ne kotiraju visoko, pokazuje i ispitno pitanje “biste li nogirali svoju polovicu u zamjenu za 700.000 funti”, na što je većina odgovorila potvrdno.

– Rezultati istraživanja zaista iznenađuju, posebno onaj dio koji kaže da su im muškarci rangirani ispod mobitela i dragih fotografija. Shvatljivo je što mame drže ljestvicu njihovih prioriteta: one su velika podrška, često i najbolji prijatelj mnogim djevojkama. Ali, čini se da bi gubitak mobitela doživjele kao gubitak veze sa svijetom, što im je nepodnošljivo – komentarisao je direktor Borr.com-a.

Ostatak top 20 ljestvice zauzele su ženske dragocjenosti poput torbice, automobila, iPoda, omiljenih cipela, maskare, plišanog mede, starih ljubavnih pisama i papuča.

(cosmopolitan.com/D.K./aura.ba)