Žena u strahu: IZ PRAZNE SOBE ME DOZIVA DJEČIJI GLASIĆ

Žena iz SAD-a tvrdi da je njen novi dom zahvaćen paranormalnim aktivnostima te da je napada demonska djevojka

Ova prestravljena žena iz Kentuckyja u SAD-u tvrdi da je čula dječji glasić iz prazne sobe koji je dozivao sa “zdravo”. Isto je čuo i njezin vrtlar koji je čak upitao koliko djece ima jer je čuo dječje kikotanje, iako je kuća bila prazna, piše Daily Star.

Žena tvrdi da su se stvari pogoršale, odnosno da sada čuje kako neko hoda po kući, udara po zidovima te su predmeti počeli padati s polica.

“Imam demona u svojoj kući i treba mi pomoć. U početku nisam znala da je to demon, ali počelo je biti sve gore i gore kad je moj muž otišao za poslom na nekoliko mjeseci. Tada sam čula korake, lupanje, padanje stvari. Vrtlar me pitao koliko djece imam, ja sam rekla nijedno još. Ostao je u šoku jer je čuo dječji smijeh u kući. Bilo je zastrašujuće, budila bi se u tri ujutro bez ikakvog objašnjenja. Nasumice čujem kucanje po vratima. Moj pas je prestao jesti i samo me prati po sobi i leži ispred vrata moje spavaće sobe.

Povrh svih tih zvukova i aktivnosti, rekla je i da osjeti odvratan smrad koji dolazi iz kupatila. Yvette Fielding, voditeljica podcasta “Most Haunted”, rekla je da bi kuću trebalo blagosloviti.

“Ovo mi zvuči kao da ženu proganja duh koji traži pažnju. Bez viđenja lokacije teško mi je doći do nekakvog zaključka, ali čini mi se da gospođi treba blagosloviti kuću.

U većini slučajeva ovo obično riješava stvari. Ako to ne uspije, dobro kvalificirani spiritualist koji se može naći u njenoj lokalnoj spiritualističkoj crkvi, također može doći i pomoći”, zaključila je.