Željko Radonja: UZ POMOĆ DENISOVIH PREPARATA „ZGAZIO“ SAM IŠIJAS ZA MJESEC DANA!

O sarajevskom travaru Denisu Jurišiću pričaju širom BiH, regija pa i svijeta. Njegovi biljni preparati za bolesti kostiju, šijasa, reumatskih oboljenja… pokazali su se najefikasnijim i u svijetu tradicionalne prirodne medicine. Bezbroj je ljudi koji su ustali iz kreveta, izbjegli operacije kičme, kuka, koljena, hrskavice nakon što su u cjelosti primjenjivali njegove kombinovane biljne terapije. Donosimo vam istinitu priči Željka radonje iz Istočnog Sarajeva.

Željko Radonja (54) radi kao čuvar u Istočnom Sarajevu. Kaže, da ga je zdravlje relativno dobro služilo, sve dok ga nisu napali išijas i skolioza. Prve tegobe je osjetio prije nepune tri godine. Jedno vrijeme je obilazio ljekare, koristio propisane terapije, ali kako nije bilo značajnijih pomaka obilazio je i kostolomce.
U kakvom je zdravstvenom stanju bio, možda najbolje kazuje podatak da je na sastanak sa travarom Denisom Jurišićem došao potpuno iskrivljen. Nije mogao sam izaći iz automobila bez kolegine pomoći.

– Jadan sam ti ja. Od išijasa se ne umire, a vala bih volio i umrijeti nego ovo trpiti – govorio je dok je tražio najpovoljniji položaj da može razgovarati sa Jurišićem.

– Nema lijeka kojeg nisam probao. Pomogne to na sat dva, pa opet bukne. Rekli su mi da pogledam „Auru“ jer tamo ima dobrih savjeta, pa sam tako našao denisa – otkrio nam je.

Dobio je kompletnu terapiju za išijatične tegobe i skoliozu: preparat DI TOF, kapi za reumatska oboljenja, jedno ulje, te dvije kreme.
– Od kada sam počeo koristiti Denisovu terapiju osjećao sam da mi je iz dana u dan bilo sve bolje. Sa dvije terapije moje tegobe su nestale. Ispravio sam se, počeo normalno hodati i što je najvažnije lijepo spavam… Zato moja poruka svim ljudima: „Ne dozvolite da vas išijatične tegobe zgaze! Zgazite vi njih i to uz biljne lijekove Denisa Jurišića“ – poručuje Željko na kraju razgovora.

Kontakt teklefoni travara Jurišića su 00387 61 373 581 ili 066 390 279

Komentari

komentara

error: Content is protected !!