ŽELITE PRIVUĆI PAŽNJU MUŠKARCA? SA OVIH 7 TRIKOVA USPJEH JE ZAGARANTOVAN

Svaki muškarac ima svoj tip idealne žene. Ipak, postoje neki mali potezi koja će privući njegovu pažnju bez obzira na tjelesne adute.

1. Kada žena grize usnice

Mnoge studije su pokazale da su usne jedan od prvih dijelova tijela koje muškarci primjećuju na ženama, a pogotovo ako su namazane crvenim ružem. Grickanje usana još je jedan ziheraški potez da se njegove oči usmjere na ovaj dio tijela. Riječ je o potezu koji je istovremeno ranjiv i zavodljiv.

2. Kada žena prekriži gole glatke noge

Glatkoj koži može odoljeti rijetko koji muškarac, a pogotovo ako žena prekriži noge u suknji koja ih razotkriva. Dakako, efekat će biti još veći ako to učini na nehajan način.

3. Kada žena ima visoku punđu

Muškarci su ljubitelji duge kose, ali vole i visoke punđe koji razotkrivaju delikatne uške i vrat. Dakako, isti maštaju o trenutku kada će dama raspustiti kosu. Taj potez smatraju vrlo intimnim i sviđa im se, prenosi portal Zadovoljna.

4. Pogled preko ramena

Tajanstveni pogled preko ramena ima snažan uticaj na muškarce. Ne čudi što su filmske dive u prošlom vijeku pozirale upravo na ovaj način kada su promovisale svoje projekte.

5. Kada žena razotkriva svoja naga ramena

Suptilno obnažena ramena na ženi kod muškaraca bude poriv da ju štiti bez obzira nosi li dama majicu predimenzionisanog okovratnika ili formalniju koktel haljinu. Naga ramena nagoni muškarce na zagrljaj i bliski kontakt.

6. Kada žena hoda samouvjereno u štiklama

Neke žene ne vole štikle, a druge ne mogu zamisliti dan bez njih. Muškarci vole kada dame hodaju u njima na samouvjeren i samopouzdani način.

7. Kada se žena smije iskreno i s guštom

Muškarci ne vole kada se žene smiju njihovim šalama “na silu“. Štaviše, osvojit će ih dama koja izražava svoje emocije bez ikakvih sustezanja.