Želi izgledati kao Marilyn Monroe: “Pumpam” usne svaka dva mjeseca, neću stati dok ne budem kao ona!

Siril Ru, konobar iz francuske ima 32 godine i samo jedan cilj u životu – da što više liči na Merilin Monro!

Konobar Siril Ru (32) iz francuskog grada Tulona do sada je imao preko 20 plastičnih operacija kako bi što više promijenio svoj prirodni izgled i približio se izgledu seks ikone Merilin Monro za koju kaže da je njegov idol.

– I dalje ću ići na operacije jer mi je ljepota jako bitna, a ponosim se što su mi ljudi dali nadimak Plastični tip – rekao je medijima koji su ga pitali zašto preduzima tako ekstremne zahvate.

Siril je do sada najviše radio na povećanju usana koje “pumpa” na svaka dva mjeseca, a stalno planira nove operacije. Međutim, za njih trenutno nema novca jer je za ovakav izgled do sada potrošio 8.500 funti.

Zato se ovih dana sprema na nešto još ekstremnije – put u inostranstvo i zemlje gde su plastične operacije jeftinije.

– Operisaću nos u Tunisu, ali prvo moram da sakupim 2.000 funti za to – rekao je Siril koji nakon toga planira i implante u bradi i obrazima.

Iako bi mnogi njegov izgled nazvali ekstremnim, Siril kaže da mu ne smetaju “hejteri” i oni koji ga nazivaju “čudovištem” jer ima jasan cilj – da bude što sličniji Merlinki.

– Ona je moja inspiracija i prije šest godina počeo sam da koristim botoks. To je bilo odlično iskustvo i poželio sam još – objasnio je Siril i dodao da neće stati dok ne bude baš kao legendarna glumica.