Zdravlje: TROJNA BILJNA TERAPIJA ZA HELIKOBAKTERIJU I ŽELUČANE TEGOBE

O njenoj ljekovitosti možda najbolje kazuje podatak da Izet Kahriman, vlasnik apoteke „m“ u svojoj evidenciji ima oko 3.000 izliječenih pacijenata
Duga je lista biljnih peraparata na koje su ponosni u sarajevskoj apoteci „m“, vlasnika Izeta Kahrimana. Pored onih za kancerogena oboljenja, posebno su ponosni na onaj za obnovu erodirane sluznice želuca „Gastrohebal“, zatim za srčane tegobe „Kanemin“, za prostatu „Revital“, te biljne terapije za srčane probleme, policistične jajnike, mokraćni mjehur, za ešerihiju, adenom prostate
Pogledajte kako djeluje „TROJNA BILJNA TERAPIJA“ LIJEČI HELIKOBAKTERIJU I ŽELUČANE TEGOBE

Za sve bolesti želuca, te za uspješnu eliminaciju helikobakterije u apoteci „m“ imaju izuzetno učinkovitu biljnu „trojnu terapiju“, koju sačinjavaju medno biljna mješavina „Gastroherbal“, tinktura iđirota i Čajna mješavina za hroničnu upalu želuca.

O njenoj ljekovitosti možda najbolje kazuje podatak da Izet Kahriman u svojoj evidenciji ima oko 3.000 izliječenih pacijenata. Među njima je i jedan profesor sa sarajevskog Medicinskog fakulteta; on je koristio sve mnoguće varijante farmakoloških „trojnih terapija“, ali se nije uspio riješiti ove bakterije. Sa dvije terapije iz apoteke „m“ uspio je ukloniti.

– Ova terapija obnavlja sluznicu želuca, pomaže kod čira na žulucu, raznih upala želuca… Pomaže i osobama koje su podložne stresu. Garantovano eliminiše helikobakteriju i obnavlja sluznicu želuca. Dovoljno je uzimati tri puta kompletnu terapiju i nestaje helikobakterija.
Kontakt telefon apoteke „m“ je 00387/62 140 042