Zbog išijasa je bio savijen kao paučak: SENČI OPET FRIZIRA RAJU NA ILIDŽI. SKAKUČE I PJEVUŠI, A HODATI NIJE MOGAO

O sarajaveskom travaru Denisu Jurišiću, uglavnom sve se zna! „Specijalizirao“ se za bolesti kostiju. Njegovi biljni preparati veoma efikasno vraćaju snagu kostima, podmlađuju hrskavicu, uklanjaju reumatične i išijatične tegobe. U ovom broju pročitajte dvije istinite priče ljudi, koje su bili i ljekari otpisali

Senči N. je frizer sa dvadesetogodišnjim iskustvom. Posjeduje nekoliko frizerskih radnji, mlad je čovjek, četrdesetak godina. Visok, krupan, pun vedrine…

„Mislio sam da više nikada neću skakutati i pjevušiti dok šišam svoje mušterije. A oni su na to navikli. Pola godine nisam nikome „radio o glavi“, ali sam se vratio prije tri mjeseca, ponovo šišam i friziram punom parom – kaže na početku razgovora, pomalo šeretski Senči.

Njega je od posla odvojio išijas. Počelo je u jesen prošle godine. Prvo bol u krstima, a onda kao da ga neko para nožem, širio se duž cijele desne strane. Kaže, da ne zna kada mu je bilo teže – dok hoda ili sjedi. Nigdje nije bio rahat.
Jedino je uspijevao naći pogodnu pozu u krevetu. Tako bi mirovao, a ako bi se samo malo pomjerio, bolovi su raznozili kompletno tijelo. Ublažavao ih je tabletama protiv bolova.

„Sve moguće terapije sam provodio, išao kod kostolomaca, u banju… Ali, sve je to imala kratkog efekta. Tegobe bi se vraćale“ – kazuje Senči.

Odlučio se da pokuša sa, sve glasnije hvaljenim biljnim terapijama travara Denisa Jurišića. I nije se pokajao.

„Dobio sa, DI TOF kREMU, kapi za reumatska oboljenjA, ulje, kremu I surutku. U roku od 15 dana bolovi su nestali. Baš sjajan, skoro nevjerovatan oporavak da sam sebi nisam mogao vjerovati. Za svaki slučaj sam ponovio još jednu terapiju… I od tada ne znam šta su išijatične tegobe – kazao nem je Senči N. sa Ilidže. KOntakt telefon travara Jurišića je 061 373 581. Pozivni za BiH je 00387. (Aura Marketing)