Zar nije ljepša od Pamele Anderson!?

Pogledajte kako izgleda Keli Rorbak, za koju svi tvrde da je nasljednica slavne Pamele. Donosimo vam nekoliko njenih „vrelih“ fotografija kao izraz čiste estetike.I ne zaboravite da je Dostojevski kazao: “Ljepota će spasiti ovaj svijet”

Bivši bikini model u prestižnom magazinu Sports Illustrated- Keli Rorbak brzinom svjetlosti je pokorila Holivud. U dugo očekivanom filmskom nastavku legendarne tv serije „Čuvari plaže“ (Baywatch) ova dugonoga ljepotica zaigrala je ulogu atraktivne Si Džej Parker koju je nekad igrala Pamela Anderson.

Nakon zahtjevnih kastinga ona je uspjela da pobijedi konkurenciju i tako dobije ulogu koju su priželjkivale brojne glumice. U filmskom hitu koji je obilježio prošlogodišnje ljeto ona je debitovala rame uz rame sa čuvenim Rokom, Zekom Efronom, Aleksandrom Dadario i naravno neizostavnim likom ove franšize Dejvidom Haselhofom. Međutim, to za nju nije bilo prvo glumačko iskustvo jer se ranije pojavljivala u manjim ulogama u serijama kao što su „Dva i po muškarca“i „Sve je to normalno“.

Lijepa Keli je rođena u Njujorku prije 28 godina, a zanimljiva stvar vezana za nju je činjenica da je od malih nogu željela da bude profesionalna golferka. Čak šta više, bila je veoma uspješna pa je zahvaljujući sportskoj stipendiji studirala na poznatom Univerzitetu Džordžtaun. Prošle godine je čak učestvovala na jednom od najpoznatijih golf turnira- Alfred Danhil Šampionatu koji se održava u Škotskoj.

S obzirom na njenu izuzetnu prirodnu ljepotu, ulazak u svijet manekenstva bio je logičan potez. Vrlo brzo je zapala za oko modnim agentima pa je bila dio brojnih velikih kampanja za velike modne brendove. Krasila je i stranice Sports Illustrated magazina u čuvenom bikini izdanju, a 2015. godine je proglašena „rukijem“ godine u izboru tog renomiranog časopisa.

Nakon zabavljanja i raskida sa slavnim igračem američkog fudbala Aronom Rodžersom, novu ljubav je našla u vezi sa Stjuartom Voltonom, milijarderom iz porodice koja je vlasnik velikog lanca Volmart. Mi vam donosimo nekoliko njenih „vrelih“ fotografija kao izraz čiste estetike. (aura.ba)