Zaprosio je natpisom na kravi, vjerenica odgovorila: MUUUUUU… PRISTAJEM!

Škotski par još nije odlučio gdje će se vjenčati, no Gospel je rekao kako će provjeriti može li i Curlytop biti dio njihovog najposebnijeg dana u životu. Sigurno bi i ona voljela biti prisutna kad Chris i Elidith jedno drugom kažu ‘Muu-uzimam

Kad je riječ o zarukama, osmišljavanje originalne ideje može biti izazov. Jedan škotski farmer sjetio se nečeg potpuno novog, prenosi The Independent.
Naime, Christopher Gospel (30) svoju djevojku Eilidh Fraser (30) zaprosio je tako što je na svojoj kravi, Curlytop, markerom za stoku ispisao “Hoćeš li se udati za mene?”.

Kad je buduća nevjesta ugledala natpis, Chris je kleknuo i zaprosio je. Eilidh je pristala.

“Curlytop je Elidithina najdraža krava – rekao je Chris te objasnio kako joj je, nakon što je jednom prilikom hranila iz ruke, krava postala veoma privržena.

“Elidith je gotovo svake večeri s kravama. Dok je bila na poslu, imao sam vremena ispisati poruku, a kad se vratila, predložio sam da zajedno odemo vidjeti stoku – pojasnio je Chris.

Dok su se približavali kravi Curlytop, Elidith je nešto bilo neobično.

“Curlytop je došla do nas i Elidith je pitala šta je učinila. Tad je ugledala natpis, mene kako klečim i jednostavno je rekla – da. Nije očekivala prosidbu, bila je jako iznenađena – rekao je Chris.

Par još nije odlučio gdje će se vjenčati, no Gospel je rekao kako će provjeriti može li i Curlytop biti dio njihovog najposebnijeg dana u životu. Sigurno bi i ona voljela biti prisutna kad Chris i Elidith jedno drugom kažu ‘Muu-uzimam..