Započela je vladavina Strijelca: Evo kome se zvijezde smiješe

Ove godine Sunce je ušlo u Strijelca u srijedu 22. novembra u 4 sata i 4 minute ujutro. To će obradovati Ovnove, Lavove, Vage, Vodenjake i – dakako – Strijelce. Oni će postati živahniji i poduzetniji nego proteklih sedmica, a okolnosti će im ići na ruku

Blizanci, Djevice i Ribe susretat će se s više prepreka nego inače ili će imati manjak energije, dok će Jarci živjeti povučenije, čuvajući snage i baveći se samo nužnim aktivnostima. Ovi će znakovi ujedno biti najugroženiji od infekcija.

Sa Suncem i Merkurom u ovom plamenom znaku društveni život postaje uzbudljiv. Kao i uvijek u ovo doba godine, vrijeme je za zabave, slavlja, svečanosti i javna okupljanja.

Strijelčeve će vibracije ispuniti mnoge od vas zanosom, oduševljenjem, druželjubivivošću i optimizmom, usput vas navodeći na krajnosti u prejedanju, opijanju, ljubovanju kockanju.

Ovo je poticajno vrijeme za putovanja i poduzimanje neizvjesnih i pustolovnih radnji. Bit ćete odlučni pobjeći od rutine i otvoriti se svakovrsnim novim iskustvima. Čak će i oni koji su uobičajeno oprezni i pasivni svjedočiti svom buđenju spontanosti i hedonizma.

Pod utjecajem Sunca u Strijelcu političke i filozofske rasprave mogu postati vrlo usijane. Ne samo što ćete razmišljati o promjenama društvenog uređenja i globalnih geopolitičkih odnosa, nego ćete  pokušavati nametnuti svoja rješenja ljudima s kojima se susrećete. Oni vam neće ostati dužni pa će padati i teške riječi.