Zamisli želju, izaberi laticu koja ti se najviše sviđa i saznaj hoće li ti se želja ostvariti!

Zaželite želju, a zatim odaberite laticu ovog čarobnog cvijeta i mi ćemo vam reći hoće li vaša želja ostvariti! Ako ste odabrali:
1. Plava latica
Vaša želja će se ispuniti. Ali iz nekih razloga moraćete malo da pričekate. Ne brinite.
Dobro je vrijeme da se posvetite nekom hobiju dok čekate.

2. Zelena latica
Zaslužili ste da vam se ispuni želja. Uložili ste puno truda kako bi se to dogodilo i budite sigurni da će vam se želja ostvariti u bliskoj budućnosti.
Ipak, malo ste iscrpljeni i ne možete ni da se radujete ostvarenju vaših snova. Stoga, odmorite se i vratite svoju snagu. Idite na mali izlet i napunite baterije.

3. Ljubičasta latica
Želja će se ostvariti, ako uložite malo više truda. Ali vjerujte nam, vrijedno je toga. Bićete nagrađeni za svoje zasluge i marljivost, piše Moon child.
Osim toga, u skoroj budućnosti očekujte vrlo povoljnu ponudu.

4. Crvena latica
Vaša će se želja ostvariti, ali na najneočekivaniji način.
Ako želite da ubrzate stvari, zatražite pomoć od svoje voljene osobe ili pravog prijatelja ili prijateljice i tada će vaš san nadmašiti sva vaša očekivanja.

5. Narandžasta latica
Sjetite se riječi “plašite se svojih želja”. Nažalost, ovo je vaš slučaj. Vaša želja može vam donijeti hrpu problema i nevolja.
Stavite svoj san na čekanje najmanje dva ili tri mjeseca. Sada nije povoljno vrijeme. Ali ne brinite, imate sretan život i čeka vas još puno sreće.

6. Žuta latica
Ova latica leti daleko, daleko. Ako se vaša želja i ostvari, to neće biti uskoro. Međutim, imate pravo na materijalnu naknadu za svoju marljivost.
Očekujte priliv dodatnog novca u bliskoj budućnosti dok čekate da se vaša želja ostvari.
.
7. Ružičasta latica
Vaša je želja vrlo složena. Živite vrlo brzim tempom i ne dajete priliku vašim željama da se realizuju. Morate promijeniti svoju percepciju života. Zauzmite ležerniji stav prema životu i onda će se sve vaše želje ostvariti.
Učinite nešto lijepo za sebe. Osjetite radost trenutka. Vrlo brzo nakon toga će se vaša želja ostvariti.(moon-child.net/atma.hr)