Zaljubljujete se u pogrešne? OVI ZNAKOVI ZODIJAKA TO RADE NAJČEŠĆE!

Mnogo je znakova upozorenja i crvenih zastavica na početku veze, ali skloni ste ih ignorisati zbog ljubavi prema partneru. Ova četiri znaka lako padnu u ovu zamku. Provjerite jeste li među njima.

Ovan
Rođeni u ovom znaku vole biti na vrhu, bilo to na profesionalnom planu ili ličnom. Mogli bi hodati s nekim samo da bi bili popularni ili da pokažu da su uspjeli doći do takvog ulova. Stoga bi mogli pasti na nekoga isključivo na osnovu njihove popularnosti, a ne ličnosti.

Blizanci
Blizanci imaju potrebu da budu okruženi ljudima. Ne sviđa im se ideja da budu sami. Tako se u borbi protiv svoje samoće mogu upustiti i u ljubavnu vezu. Zaljube se u skoro pa bilo koga i počnu izlaziti s njima samo da se ne bi osjećali usamljeno.

Rak
Budući da su Rakovi osjećajni, lako će pasti na nekoga ko im pruža i najmanju pažnju i ljubav. Jako se vežu za njih i na kraju im se slomi srce kad saznaju da je to bilo samo “igranje s njihovim osjećajima”.

Strijelac
Strijelci žele nekoga ko će im dati slobodu. Žele nekoga ko ih neće gušiti. Oni uvijek padaju na one “nedodirljive” i koji ne pokazuju nimalo interesa za njih.

error: Content is protected !!