Zakonom privlačnosti sredite svoj neuredan ili nepostojeći ljubavni život

Mnogim ljudima se sviđa ideja korištenja Zakona privlačnosti za poboljšanje teških odnosa ili za privlačenje nove romanse. Međutim, većina nas ima puno ograničavajućih uvjerenja koja nas mogu spriječiti da prihvatimo prekrasan odnos koji želimo.

Popravljanje tog problema može zvučati kao težak zadatak, ali ovaj vodič će vas provesti kroz potreban rad koji potrebno učiniti kako bi došli do željenog cilja.

1. Otkrijte temeljne probleme

Stručnjaci i psihoterapeuti će vam reći istu stvar – zaglavljenost u površnom nezadovoljavajućem stanju služi vam na neki način. Budući da vaša podsvijest odlučuje, moglo bi biti teško shvatiti prednosti ostajanja u trenutnoj situaciji.

Jedan od najčešćih scenarija je ovo: sprečavajući sebe da privučete pravu ljubav, vi se štitite od nečega čega se bojite (boli, odbijanja i ranjivosti).

Sve dok ne riješite te strahove i dalje ćete privlačiti romantične situacije koje su ograničene, problematične ili teške. Dopustite da se vaši strahovi iskristaliziraju, zapišite ih, prihvatite da vas drže u mjestu i zapitajte se kako to možete riješiti.

2. Znajte da morate biti ono što jeste

Većina nas čezne za autentičnošću, ali osjećamo kao da moramo nositi masku iz nekog razloga. Ali ako želite privući nekoga tko vas voli, morate biti u mogućnosti pokazati pravog sebe.

Možete privući samo nekoga  tko trenutno odgovara onome što šaljete van – pa ako se skrivate, samo ćete privući druge koji se skrivaju, koji onemogućavaju stvarne i duboke veze.

Ako ne privlačite ljude koji vas vole zbog onog što jeste, to nije dokaz da se s pravom osjećate loše u vezi sebe – to je znak da trebate početi biti autentičniji. Budite ponosni na sebe i izrazite to, izrazite vaše jedinstvene osobine i znajte da to odmah povećava moć manifestiranja istinski kompatibilnog partnera.

3. Postavite standarde i održavajte granice

Kada čeznete za ljubavlju, lako je spustiti svoje standarde i učiniti svoje granice jako propusnima. Dobro je biti otvoren za različite opcije, ali nemojte dopustiti drugima da vas tretiraju kao da ste bezvrijedni.

Budući da se proces privlačenja događa na razini uvjerenja i emocija, postavljanje niskih standarda ili neprikladnih granica pokazuje nedostatak samopouzdanja i nećete biti u stanju privući najbolje što život ima za ponuditi.

Napravite popis minimalnih zahtjeva (npr. poštovanje, reciprocitet, ljubaznost) i popis neprihvatljivog ponašanja. Na taj način razvijate višu vibraciju koja će privući toplije, milosrdnije ljude prema vama.

4. Naučite prihvatiti trenutnu situaciju

Iako je sasvim prirodno željeti ljubav, fokusirajući se na osjećaj tuge ili očaja, fokusirate se zapravo na nedostatak. I zapamtite, vaša sadašnja vibracija je ono što određuje što ćete privući u svojoj bliskoj budućnosti.

Dakle, ako želite poboljšati svoj ljubavni život, morat ćete naučiti kako prihvatiti i pomiriti se s idejom života van veze. Ovdje nije riječ o odustajanju od ljubavi, nego se radi o pronalaženju načina da budete sretni usprkos tome što nemate romansu.

Započnite s malim stvarima, recimo, s vježbama koje stvaraju mir i sreću ili s dnevnikom zahvalnosti.  Trik je samo naći način da izgradite pozitivnu energiju, koja će postati pokretačka snaga u vašem životu i pomoći vam da privučete ljubav.

5. Budite ljubazni prema sebi

Što bolji odnos imate sa sobom, bolji ćete biti u privlačenju prekrasnog odnosa s drugom osobom.

Srežite otrovne odnose, odvojite vrijeme za hobije koje volite i neka vam prioritet bude briga o sebi.

Kada se prema sebi odnosite kao da ste vrijedni, tada dajete novu formu vašim podsvjesnim uvjerenjima i počet ćete uviđati kako sve više i više ljudi, kao odgovor na to, priznaje vašu vrijednost.

6. Vizualizirajte

Kao i kod svih drugih ciljeva, potrebno je uskladiti se s onim što želite od svog ljubavnog života. Najbolja stvar koju možete učiniti je usredotočiti se na osjećaje koje želite iskusiti u vezi-ono što želite da bude u interakciji s vašim ljubavnikom.

Zamišljajte sebe u vašim svakodnevnim susretima, što je živopisnije moguće.  Osim toga, pobrinite se da vaše dnevne interakcije podržavaju ove vizualizacije-drugim riječima, nemojte provoditi vrijeme s ljudima koji vam bude suprotne osjećaje.

7. Otpustite očekivanja

Kada se ograničavate pretpostavkom da ćete upoznati partnera na specifičan način, samo si ograničavate mogućnosti.

Ne postoji ni jedna stvar koju trebate učiniti kako bi privukli romantičnog partnera pa se nemojte prisiljavati da radite stvari za koje osjećate da su pogrešne ili neugodne –djelovanje iz tjeskobe ili usiljenosti ne stvara prave uvjete za ljubav.

Učinite ono za što osjećate da je dobro, ono što vam je zanimljivo i uzbudljivo i budite otvoreni. Međutim, u isto vrijeme, zadržite kultivirano prihvaćanje da možete lijepo živjeti i bez romantike. Samo kroz ovo otpuštanje očaja moći ćete pronaći pravu osobu za vas.

Znajte da ono što želite dolazi, čak i ako nemate pojma kako će točno izgledati kad stigne i uživajte ​​u putovanju prema toj ljubavi!

(atma.hr)