Zajednička odluka / Severina se razvela od Igora Kojića, poslala prvu poruku

Nagađanja koja traju više od godinu dana da Severina (49) i Igor Kojić (33) više nisu supružnici sada dobila su i formalnu potvrdu. Njihov brak službeno je sporazumno razveden u četvrtak na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu u “Palači pravde”, a od petka i formalno bivši supružnici imali su pravnu zastupnicu, zagrebačku odvjetnicu Jasminku Biloš.

U ekskluzivnoj izjavi koju je Jutarnjem listu dostavila mailom popularna pjevačica Severina potvrdila je da se razvela od Igora Kojića.

“Odluku o razvodu smo donijeli zajednički i sporazumno te ju nećemo dodatno komentirati kao što nismo komentirali našu razdvojenost. Moja posvećenost sinu i borba za skrbništvo u mom su punom fokusu proteklih 20 mjeseci. Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću svijeta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neprovjerenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti”, napisala je Severina.
Poznati / Nakon glasina o razvodu od Severine: Igor Kojić se oglasio slikom iz Sarajeva

Severina još uvijek vodi sudski spor oko skrbništa nad sinom iz veze sa srbijanskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

Severina i njen 15 godina mlađi bivši suprug vjenčali su se čak tri puta – u Hrvatskoj, Srbiji i Africi. Njihovo prvo vjenčanje 2015. godine bilo je intimno u septembru 2015.
godine u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije u svetoj Elizabeti u istarskim Balama. Severina je cijelu ceremoniju vjenčanja plakala.

Ceremonija je bila nastavljena u vili Lav, a Severina je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju s vjenčanja. Drugo vjenčanje Severine i Igora Kojića održalo se 22. novembra 2015. godine u Beogradu.

error: Content is protected !!