Zahvaljujući ovom napitku, Amiši ne znaju za bolest! (Recept)

Već nakon dvije sedmice konzumiranja, ovaj napitak smanjuje razinu holesterola u krvi, a djeluje i na stabilizaciju krvnog pritiska i razine šećera.

Ovај napitak, koji piju Amiši, оdličаn je zа cijеlо tijеlо i zdrаvlје, аli је pоsеbice učinkovit u slučајu čirеvа, prеhlаdа, аstmе, аrtritisа, impоtеnciјe, rаkа, visоkоg krvnоg pritiska i mnоgih drugih bоlеsti.

Od svih naroda na svijetu, Amiši najrjeđe obolijevaju od raka, pokazuju statistike. Istraživanje Sveučilišta Ohio analiziralo je način života Amiša, religiozne skupine u kojoj žive najzdraviji ljudi na Zemlji, naročito ako se u obzir uzme činjenica da oni ne uzimaju lijekove konvencionalne medicine. Amiši sami uzgajaju i proizvode svoju hranu, od voća i povrća do žita, mesa, mlijeka i sireva.

Jedno švicarsko istraživanje otkrilo je da su djeca amiša zdravija od djece odrasle na europskim farmama. Osim toga, Amiši ne piju i ne puše, a seksualno nisu promiskuitetni, što ih također čini zdravijima. Usto, čini se da im u održavanju dobrog imuniteta pomaže i napitak koji redovito pripremaju i upotrebljavaju.

Prema mišljenju stručnjaka, ovaj napitak svakako pridonosi njihovu zdravlju jer ima antikancerogena, antivirusna i antibakterijska svojstva. Već nakon dva tjedna upotrebe ovog napitka smanjuje se razina holesterola u krvi, a djeluje i na stabilizaciju krvnog pritsika i razine šećera.

Sastojci:

1 čen bijelog luka
komad naribanog svježeg đumbira
jedna kašičica svježeg soka od limuna
jedna kašičica organskog jabučnog octa
1 kašičica organskog meda
Priprema:

Sve pomiješajte u pola šoljice vode.

Primjena:

Napitak treba piti ujutro natašte te prije večere.

Komentari

komentara