Zahir Poljić iz Živinica tvrdi: Ja sam onaj sa energijom 7 x 10 na 18-tu!

Jedan od velikih umova Albert Einstein je rekao da čovjek ima energiju 7 x 10 na 18-tu, ali niko u svijetu ne može tu energiju osloboditi. Odgovorno tvrdim da sam ja taj i do mogu dokazati gdje god hoćete, na stadionu Koševu, u Zetri, Tašmajdanu, Mostaru, Banja Luci gdje jednim potezom je moguće istovremeno više osoba skenirati… 

Zahir Poljić

Živinički Albert Ajnštajn, kako u narodu zovu čudovotorca i iscjelitelja nevjerovatnih mogućnosti Zahira Poljića kaže slijedeće:

„Wilhelm Reich je naučnik koji je davno napravio uređaj koji je proizvodio bioenergiju (ORGON) i već tada je rekao da je to kraj svim bolestima. Bruno Gruning (Nijemac) je, također, mnoge usmjerio na put spasa, tako da i dan danas postoje u mnogim zemljama udruženja pod njegovim imenom i prezimenom. Danas je to usavršeno do tačke, gdje nema „možda“.
Sve je više stručnjaka saglasno da je Zahir Poljić iz Živinica na putu novih dostignuća u oblasti parapsihologije i medicine. Zahir upozorava na slijedeće:

“Jedan od velikih umova Albert Einstein je rekao da čovjek ima energiju 7 x 10 na 18-tu, ali niko u svijetu ne može tu energiju osloboditi. Odgovorno tvrdim da sam ja taj i do mogu dokazati gdje god hoćete, na stadionu Koševu, u Zetri, Tašmajdanu, Mostaru, Banja Luci gdje jednim potezom je moguće istovremeno više osoba skenirati…

Frekvencije na zemlji u našem okruženju su prije nekih dvadesetak godina bile 7,83 Hz (herca), a danas je to više nego duplo. Zaključak je slijedeći da ova povišena frekvencija podržava dobrim dijelom negativne energije. (Jedan titraj u sekundi je 1 Hz (herc)).

Sad je jasno zašto smo kolektivno u svijetu, a posebno u BiH rastrojeni. Frekvencije su uduplane, iznose i preko 16 Herca.
Na meni je da upozorim, a na medijima da prenesu upozorenja da još nije kasno za čovječanstvo. U skoroj budućnosti, kada se dogode katastrofalne stvari, ne treba kriviti više sile ili društvo. Krivci su pojedinci, žrtve negativnih energija jer su pod utjecajem džina, sotone, magije…

Ovisnosti su posljedica negativnih energija

Kada je u pitanju bilo koja ovisnost to je već predznak da su negativne energije prisutne. Muškarac ide za muškarcem ili žena za ženom, sve su rasprostranjenije kocka, droga, pedofilija… Sve su ove pojave prouzrokovane negativnim energijama. Te iste negativne energije navedu u mnogim slučajevima da osoba digne ruku na samu sebe.

Velikim dijelom mi kao narod jesmo krivi za sve nedaće koje nas sustignu. Mi smo takav narod koji je sam za sebe najpametniji, a kvalitetnih rezultata nigdje, niti zajednički tražimo ( ljudi zna li ko gdje je izlaz iz ovog ponora) nego smo se pustili da nas poplava nosi!

Ne zaboravite da je snaga uma SILA; samo je treba znati iskoristiti u prave svrhe. Zahirov kontakt telefon u BiH je: 061 290 996. (aura.ba)