Zadrugin “junak” Sloba: Dzaba ti majica Armani, kad ti je ponasanje Djogani

 “Zavodnik” Sloba Radanović koji očigledno ni sanjao nije u kom će mu pravcu krenuti život, zaboravio je da pročešlja svoj Tviter nalog prije ulaska u “Zadrugu

Drama u rijalitiju “Zadruga” se nastavlja, na sveopšte veselje ljudi na društvenim mrežama. I eto dok „glavni junak“ Slobo vara vjenčanu suprugu sa ljubavnicom, sprema se da suprugu i ljubavnicu uvuče u rat, pogledajte šta njegovi nalozi sa Tvitera kazuju o njemu.

Čini se da se njegovi nalozi prije „Farme“ sa društvenih mreža okreću protiv njega. “Zavodnik” Sloba koji očigledno ni sanjao nije u kom će mu pravcu krenuti život, zaboravio je da pročešlja svoj Tviter nalog prije ulaska u “Zadrugu”, pa je sve više šredmet ismijavanja.

Da je Sloba znao gdje će pasti, sjeo bi. Ali kako nije znao, tako nije ni pročešljao svoj Tviter nalog, pa se i sada na njemu mogu naći razne mudrolije koje se potpuno kose sa njegovim realnim životom.


Ovo su Slobine riječi iz jula 2013. godine rečene na Tviteru. Da, dobro ste vidjeli i pročitali riječi oženjenog čovjeka koji danas vrijeme provodi u „Zadruzi“ u paketu sa ženom i ljubavnicom. A o tome koliko je daleko zabrazdio u nemoralu i prostakluku govori i činjenica da je na pragu toga da “obrne igricu”, pa da na kraju ljubavnicu prevari sa ženom.

A kad smo već kod rijalitija, i na tu temu je Sloba nekad imao stav:


A kad već nije krenuo da ih izlistava na vrijeme, sad može i da uči sa sopstvenog Tviter naloga:

Šta li bi tadašnji Sloba, pun blagih riječi, mudrih misli i morala, rekao ovom Slobi koji je ušao u rijaliti, pa našao ljubavnicu, pa mu je na svu muku došla i žena, pa je sad na teškim ljubavnim mukama i na pragu toga da, kao što rekosmo, ljubavnicu prevari sa ženom? (aura.ba/zenars)