Zaboravljenom igračkom iz djetinjstva riješite se sala na stomaku!

Svi smo zaboravili jednu od omiljenih igračaka iz djetinjstva – hulahop. Igrajući se kao djeca, niste znali da je hulahop odlična sprava za vježbanje i sagorijevanje kalorija. Intenzivnim vrtenjem hulahopa sat vremena možete potrošiti i do 400 kalorija.

Svi rekreativci koji neumorno vrte svojim kukovima tvrde da je hulahop zabavna, zdrava i jeftina rekreacija koja polako postaje jedan od najpopularnijih načina vježbanja, prenosi portal Ljepota i zdravlje.

Ovo zabavno vježbanje pomoći će vam u smanjenju struka, težine, izgradnji trbušnih i leđnih mišića, a poboljšava ravnotežu i držanje. Takođe, idealan je izbor za one koji žele na lagan i zabavan način poboljšati kondiciju, učvrstiti tijelo i osjećati se bolje. Kružno gibanje ovog čudesnog obruča jedina je vrsta vježbanja koja istovremeno dovodi do rada svih mišića – zdjelice, bedara, kukova, stomaka i leđa.

Upravo zato što garantuje istovremenu zabavu i odličan trening, hulahop postaje sve popularniji širom svijeta. Proizvedeni su i profesionalni hulahop obruči koji su namijenjeni upravo za ovaj vid vježbanja. S njima je lakše rukovati jer se okreću znatno sporije od običnih, ali naravno, u nedostatku fitness hulahop obruča poslužiće vam i onaj iz vašeg djetinjstva.