Za sve je zaslužna ishrana: ZA OVOG GLUMCA VRIJEME STAROSTI JE STALO

Holivudski glumac Rob Lou već dugi niz godina, kako komentarišu njegovi fanovi na društvenim mrežama, uopšte se ne mijenja. Međutim tajna njegovog izgleda leži u ishrani koju je regulisao prije 20 godina.

Svi prije ili kasnije dođu do te tačke kada shvate da više ne mogu da jede kao u fakultetskim danima. Nisam shvatio da sam napravio nešto radikalno tada, ali definitivno mi je to promijenilo život — počeo je svoju priču Rob Lou za People.

On je odlučio da reguliše svoju ishranu i tako smanji unos ugljenih hidrata, pa je takav režim uspeo da održi skoro 20 godina. u svoj jelovnik uvrstio je mnogo povrća i voća, kao i ribu.

“Ovakav način ishrane mi daje mnogo više energije tokom dana. Nisam umoran posle obroka, koncentrisan sam i mogu jače da treniram. Takođe sam vitkiji iako nisam na dijeti, nego se samo pridržavam ovog plana ishrane — rekao je on.

Rob Lou je otac dvoje djece koji obožavaju slatkiše i glumac kaže da često podijeli sa njim omiljenu poslasticu.

“Volim picu, čizburger, sladoled i td. Život bez toga nije vrijedan življenja. Radi se o tome da nađeš balans i da jedeš sve, ali umjereno. Ima dana kad imate jaku volju pa jedete samo zdravo. Dok dođu dani kad ne možete da se oduprete sladoledu i naćosima i to je ok — rekao je glumac.

“Sve dok se držite koliko toliko zdrave hrane, a izbjegavate lošu – bićete dobro!

Moramo da brinemo o sebi, da budemo disciplinovani. Moramo dovoljno da spavamo, da vježbamo i jedemo zdravu hranu. Ne gledam na sebe kao na profesionalnog sportistu, ali ako ne odem na vrijeme na spavanje, ne mogu da očekujem da budem pun energije sutradan – jednostavno je!