ZA SAVRŠENO ČISTE PROZORE ISPROBAJTE OVAJ TRIK SA VREĆICOM ČAJA

Stručnjak za čišćenje koji svoje trikove objavljuje na TikToku otkrio je nevjerojatan trik uz pomoću kojeg će ogledalo i staklene površine biti kristalno čiste bez imalo mrlja.

Naime, Armen je podijelio niz savjeta o tome kako olakšati svakodnevni život uključujući trikove vezane za čišćenje ogledala.

Armenovi savjeti ne zahtijevaju specijalizovanu opremu niti mnogo napornog rada, umjesto toga on koristi predmete koji se vjerojatno već nalaze u vašoj kući.

Rekao je da je limeta s malo praška za pecivo savršena za čišćenje slavina, ali najbolji “alat” za čišćenje ogledala je vrećica čaja.

Armen je rekao da sve što trebate učiniti je umočiti neiskorištenu vrećicu čaja u vodu prije nego što obrišete ogledalo i ono ispadne savršeno čisto i bez mrlja.

  • Ako vaše cipele imaju neugodan miris, samo stavite vrećicu čaja u svaku i preko noći miris će nestati – tvrdi Armen.
  • Na mrlje od tepiha, samo pospite malo soli, sode bikarbone, stavite malo vode, utrljajte i gledajte kako se čarolija događa – dodao je.

Više trikova koji se mogu iskoristiti u čišćenju i spremanju stana, pranju odjeće ali i uzgajanju biljaka dijeli na svom TikTok profilu, a njegove snimke broje milionske preglede, prenosi Klix.