Za ovom bojom muškarci luduju, a u njoj žene izgledaju mršavije i pametnije

Ova boja dokazano djeluje na drugi pol i u ovakvoj odjeći djelujemo inteligentnije, zbog čega ne bi bilo loše da je češće nosimo.


Dobre vijesti! Prema nedavno sprovedenom istraživanju, postoji jedna boja koja nas čini ne samo seksepilnijima nego tako obučene djelujemo i jako pametno.

Ono što je još najbolje kod te boje: čini vas mršavijom, bezvremena je i jednostavno pristaje uz sve. Riječ je o crnoj boji!

Puno puta smo pročitali kako ćemo (muškarcima) najlakše upasti u oči i privući ih ako se obučemo u crveno, no izgleda da je crna sada postala nova crvena, čak i kad je o privlačnosti riječ.

Prema istraživanju jedne britanske kompanije, koja je anketirala više od 1000 ljudi, 45 posto je reklo da je crna boja povezana sa samopouzdanjem, inteligencijom i privlačnošću. Na posljednjem mjestu bila je ipak roze boja – samo 5 posto ljudi izjasnilo se da najbolje izgledamo u roze izdanju.

Istraživanje je takođe otkrilo da 66 posto žena rado vide muškarca u crnom. I muškarci favorizuju crnu boju odjeće kod žena.

Dakle, crna boja dokazano djeluje na drugi pol i u crnoj odjeći djelujemo inteligentnije, zbog čega ne bi bilo loše da češće nosimo crnu odjeću…