Za fit figuru: 4 namirnice koje Jennifer Aniston jede svaki dan

Jennifer Aniston prava je fitness inspiracija. Popularna glumica priznaje da voli tjelovježbu i pazi na svoju prehranu, a rezultati zdravog načina života itekako se vide na njezinoj fantastičnoj figuri.

Američka glumica Jennifer Aniston otkrila je tajne svojeg fitness režima i prehrane u novom intervjuu za magazin Shape.Slavna 47-ogodišnjakinja oduvijek se zdravo hrani, a sada je priznala koje 4 namirnice jede svaki dan i u svakom trenutku mogu se naći u njenom frižideru.

Uvijek imam artičoke koje su odlične i kad su hladne. Umačem ih u senf. To je sjajan i zdrav obrok. Obavezno se unutra nađe i povrće poput celerakrastavaca. To su osvježavajuće hrskave grickalice koje volim, rekla je Jennifer.

Na pitanje za koju vježbu bi se odlučila kada bi morala odabrati samo jednu koju će izvoditi do kraja života, priznala je da obožava metodu vježbanja pod nazivom ‘The Class’ koju je osmislila Taryn Toomey. Taj 75-ominutni set vježbi povezuje klasičnu tjelovježbu i jogu, izgrađuje snažno tijelo te čisti um kroz intenzivan fizički trening i terapeutsku glazbu.Kada ima samo 10 minuta vremena za fizičku aktivnost, onda bira set od nekoliko vježbi. ‘Jedna minuta trčanja, jedna minuta sprintanja, minuta hodanja, opet minuta trčanja i minuta sprintanja. Ponovite to još jednom. Ovaj set će protresti vaš organizam, zaključila je glumica.

(zadovoljna.hr)