Za 20 godina dokazano koja je najučinkovitija i skoro sto posto djelotvorna terapija za muškarce: ČEPIĆI “SUPOPROST” DEFINITIVNI SPASONOSNI LIJEK ZA PROSTATU

Supoprst“ je čepić koji se otapa postepeno, on kontinuirano otpušta svoj aktivni princip, koji polako ulazi u prostatu i nakon 5-6 sati otapanja smanjuje njenu upalu. Efekti se osjete već nakon nekoliko dana korištenja lijeka.

 

Jedan od najvećih zdravstvenih problema sa kojima se muškarci susreću od pamtivijeka u svim dijelovima svijeta predstavljaju tegobe sa prostatom. One mogu biti različite naravi , jačine i oblika.

U današnjim vremenima, većini muškaraca na spomen prostate, javlja se „grč u želucu”, jer su svjesni da je upravo ona čest i težak zdravstveni problem. Vrlo često neizlječiv, sa smrtonosnim posljedicama.

Skoro svaki drugi muškarac stariji od 45 godina već je imao problema sa prostatom, a velika je vjerovatnoća da će ih svi doživjeti ukoliko dočekaju poznu starost. U zadnje vrijeme ta granica starosti u kojoj se muškarci susreću sa ovim problemom sve se više pomjera.

Prvih hiljadu zadovoljnih pacijenata

Medicina ima svoja rješenja i terapije, koje su vrlo često bez efekta, a operativni zahvati ostvaljaju brojne negativne posljedice. Ni priroda nema preveliki izbor. Postoji nekoliko biljaka, prije svega brusnica, sjemenke i ulje bundeve, te biljka vrbovica ili svilovina (Epilobium parviflorum), koje su se pokazale kao dobar saveznik u liječenju prostate.

Ipak, najjače oružje koje danas stoji na raspolaganju oboljelim pacijentima jesu čepići „Supoprost“, 100% prirodni lijek za bolesti prostate. Receptura je to i patent mostarskog farmaceuta Gorana Pelajića.

–          Dokazano je da „Supoprost“ skoro sto posto liječi akutni i hronični prostatitis, a za ostala oboljenja procenat je nešto manji. Ali, ako se uzima kao preventiva, već od 45. Godine života kada prostata iskazuje prve znake slabosti, mogu se izbjeći sva oboljenja prostate. Uz to veoma je učinkovit kod potencije – kazuje Goran Pelajić, tvorac „Supoprosta“ i dodaje kako ima brojne dokaza o uspješnom izlječenju hroničnog prostatisa starog i po 20 godina. Pacijenti se ovih tegoba riješe za mjesec dana, a kod akutnog prostatisa dovoljno je provoditi terapiju petnaesdtak dana.

Već odavno ne vodi eviodneciju o izliječenim pacijentima. Brojao je do prve hiljade, što je i razumljivo za mladog stručnjaka i inovatora. Nakon dokaza da je i hiljaditi pacijent prezadovoljan, odustao je od evidencije.

–          Toga slučaja se jako dobro sjećam. Jedan Tuzlak je ima PSA 100! U roku od mjesec dana uzimanja „Supoprosta“ veličinia prostate u normalu oko 40 mm, a bila je 110!

Kako djeluju čepići „Supoprosta“?

I urolozi su u „Supoprostu“ pronašli efikasnu terapiju za pacijente koje muči prostata. Jedan zenički urolog prznaje da od 10 pacijenata sa dijagnozom akutni ili hronični prostatitis njih osam, nakon provedene terapije sa „Supoprostom“ je izliječeno!

Pozitivne ocjene novoj metodi liječenja prostate i ovom lijeku izrekli su sarajevski stručnjaci Arif Smajkić i Darko Jakšić, zagrebački profesor za farmakologiju i toksikologiju Božidar Vrhovec i mostarski urolog Halil Tule.

–          Definitivno oboljela prostata sa „Supoprostom“ se mnogo brže i uspješnije liječi. Uz to preparat je najbolje preventiva za razvoje raka prostate – kaže Pelajić.

–          Zanimljivo je da se „Supoprost“ uzima rektalno i ovo je prvi put u praksi da se lijek za prostatu uzima na ovaj način. Farmaceut Goran Pelajić to objašnjava na sljedeći način:

– Težio sam da se lijek približi što bliže prostati i njezinim krvnim sudovima,  tako da iz neposredne blizine sama prostata može povući ljekovitu supstancu i kroz svoje tkivo je praktički provući,  smanjujući ili sprečavajući tako upalne procese.

„Supoprost“ je čepić koji se otapa postepeno, on kontinuirano otpušta svoj aktivni princip, koji polako ulazi u prostatu i nakon 5-6 sati otapanja smanjuje njenu upalu. Efekti se osjete već nakon nekoliko dana korištenja lijeka. Uzimaju se dva puta dnevno – ujutro i naveče.

– U čepiću od 200 mg sadržano je i nekoliko visokovrijednih produkata pčela i pčelinjih proizvoda, biljnih smola i voskova. Receptura je tajna, ali je primjena lijeka u liječenju oboljenja prostate revolucionarna.

– To je čepić koji se otapa postepeno, on kontinuirano otpušta svoj aktivni princip, koji polako ulazi u prostatu i smanjuje njenu upalu. Potrebno je 5–6 sati da bi se otopio – objašnjava nam tvorac ovog lijeka.

Pohvale urologa

Kaže da je kao farmaceut godinama pratio terapije farmakološkim lijekovima, te da je u razgovoru sa pacijentima došao do bolnog zaključka da većina alopatskih lijekova apsolutno ne djeluju ili su veoma slabog efekta. Ljudi se guše lijekovima, piju ih mjesecima, da bi nakon toga odustali od te terapije, jer bi shvatili da je neefikasna. Potom se zavaravaju raznoraznim čajevima, biljnim preparatima, tinkturama…

–          Sve te terapije pomažu u prosjeku 10 do 20 posto. Nijedan pacijent nije došao u moju apoteku i pohvalio se da je uspio riješiti problem prostatitisa. Nisam čuo niti od jednog pacijenta: “Ja normalno mokrim i nemam nikakvih problema”. Ti ljudski problemi i drame su me ponukali da se pozabavim stručnom literaturom i fitoterapijom. Godinama sam istraživao, u okviru magistarskog rada samo ovu oblast, prikupio određeni kvantum znanja i krenuo sa inovacijom – priča Goran Pelajić i dodaje da ljekovite supstance svakog lijeka koji se uzima peroralno, do prostate dolaze u vrlo malim količinama, te je to glavni problem zašto se upala prostate jako teško liječi.

 

On je više od deset godina ispitivao lijek. Testirao ga je među svojim prijateljima pacijentima i liječnicima. U svemu tome na početku mu je puno pomogao mostarski urolog Halil Tule. On je “Supoprost” davao pacijentima u bolnici, te svakodnevno pratio njihov oporavak. Bio je jako zadovoljan efektima.

–          “Supoprost” se definitivno pokazao kao moćno oružje u službi očuvanja čovjekovog zdravlja. Sa etiketom „Made in BiH polako osvaja svjetsko tržište, istovremeno vraćajući osmijeh zadovoljstva i radost muškoj populaciji koja uz „Supoprost“ održava zdravlje prostate. Uz muškarce zadovoljne su i supruge, jer sa zdravbom prostatom i potencija nije u krizi.

Za više informacija možete se obratiti Goranu Pelajiću putem telefona u BiH 063 282 159 i u Hrvatskoj 00385 91 200 99 22

Zdrava prostata voli kretanje

Primijećeno je da se problemi kod prostate češće javljaju kod muškaraca koji su skloniji sjedenju i slabom kretanju, a treba i imati na umu da ljudski organizam savršeno funkcionira kada se dovoljno krećemo. Sjedilački način života uzrokuje zastoj sekreta i nagomilavanje otpada i toksina u prostati, te venozna krv ne teče istim intenzitetom prema srcu što uzrokuje loš krvotok. Konstantno sjedenje pritišće međicu (perineum) i prostatu što pogoršava tok krvi i limfe.

Svaka aerobna aktivnost, trčanje, brzo hodanje i sl. pospješuje cirkulaciju u području karlice. Ukoliko vam vaš životni stil ne ostavlja dovoljno vremena za navedene aktivnosti, možete u ležećem položaju voziti bicikl, jer ta vježba jako dobro razgibava karlicu i poboljšava cirkulaciju.