Wendy Reardon i John Hensley, svjedoci paranormalnih događaja: Njima su duhovi olakšali život!

Popularnom glumcu je očev duh pomogao da nastavi život dalje, bez osjećaja krivice. Bez očevog blagoslova, Džon tvrdi da bi mu život bio ništavilo te je stoga sretan što je svjedočio ovom paranormalnom događaju

Džon Hensli (punim imenom – John Carter Hensley II), američki je glumac. On je slavu postigao glumom u Sopranosima, a ponosni je vlasnik i EMI nagrade. S javnošću je podijelio svoje neobično iskustvo sa duhovima.

John Hensley

– S punoljetstvom, otac me poslao u Vajoming, da budem kauboj. Nije me posao kauboja oduševio. Krišom sam otišao na Brodvej, da otac ne sazna. Igrao sam u predstavama sanjajući samo kako da se domognem filmskog platna. Sve to vrijeme – ocu sam lagao da studiram. Glumu nisam smio ni da pomenem. Znao sam da bi bio razočaran, pa sam odabrao život u laži.

– A onda je uslijedila smrt mog oca. Očev prijatelj me nazvao i saopćio tu strašnu istinu. Odmah sam počeo da se pakujem i dok sam trpao stvari u kofer, ugledao sam nekakvu svjetlost kako hoda po uglovima plafona. Od toga sam se osjećao smireno, toplo. Neobjašnjivo…ali tako je bilo.

Osam duhova

– Poslije sahrane, vratio sam se svom poslu, ali me izjedao osjećaj krivice. Čovjeka kojeg sam toliko volio – izdao sam, razočarao, slagao. Umro je ne znajući čime se bavim. A onda, jedne noći se sve promijenilo. Opet mi se ukazala ona svjetlost. Ovoga je puta došetala do mene. Tada sam shvatio da predamnom stoji moj otac. Glavom i bradom! Gledao me nekoliko trenutaka, a onda pružio ruke ka meni. Slomio me taj prizor. Počeo sam plakati. A tada je otac progovorio:” Radi ono što želiš, ono što voliš”.

– Kada sam sutradan sve sestri ispričao, rekla je da se otac i njoj javio i rekao joj da mora i do mene, da mi nešto važno kaže. To mi je potvrdilo da nisam halucinirao. Od tada se sve promijenilo. Hvala mom ocu…

Publika s onog svijeta

Popularna instruktorica plesa Wendy Reardon, vlasnica plesnog studija u Bostonu, tvrdi da njen egzotični ples privlači neobičnu publiku. Kaže da su joj duhovi redoviti gosti svaki put kad se primi štange. Čak tvrdi da ih je snimila kamerom, a video je podijelila i na YT.

Wendy tvrdi da se duhovi pojave tek kad počne izvoditi svoj seksi ples, a vidljivi su samo na kameri?!

– Prvi put su me jako prestrašili. Čula sam šaputanje svojeg imena, svjetla su se palila i gasila, no kad sam ih zamolila da prestanu, prestali su.

Navodno je primijetila da se za vrijeme plesa redovito pojavljuje osam duhova koji joj prave društvo, a već im je nadjenula i nadimke i priznaje da tu i tamo ‘popriča’ s njima, iako joj baš ne odgovaraju.

– Vjerujem u duhove. Prije nisam ali sada vjerujem. Očigledno im se sviđa moj ples, a ja sam zadovoljna što imam i publiku sa onog svijeta – tvrdi Vendi.

Uklete kuće “vole” poznate

Već smo pisali o tome kako duhovi naprosto obožavaju Holivud. Nigdje se ne pojavljuju kao u svijetu filma. Psoebno vole opsjedati kuće poznatih. Mnoge priče su bile toliko jezive da su se slavni glumci toliko prestrašili živeći u svojim kućama da su ih na brzinu prodali ispod tržišne cijene.

Nicolas Cage

Vjerovali ili ne, Nicolas Cage namjerno je kupio ‘ukletu kuću’ i to ne bilo koju, nego jednu od najozloglašenijih, rezidenciju la Lauri u New Orleansu koju je posjedovao aristokrat za kojeg je 1830. godine otkriveno da je zlostavljao svoju poslugu. ‘Rečeno mi je da je to najvjerojatnije najstrašnija ukleta kuća u Americi’, kazao je Cage koji nijednom nije prespavao u njoj, pa ju je 2009. godine i prodao.

 Keanu Reeves

Kada mu je bilo samo pet godina, Keanu Reeves i njegova sestra vidjeli su duha bez nogu koji je nosio kaput. Natjerali su roditelje da se isele iz kuće u kojoj su tad stanovali.

 Matthew McConaughey

Izgleda kako je Matthew McConaughey imao problema sa ženskim duhom koji se zove Madame Blue i koja je voljela proizvoditi ‘zvukove koji su zvučali nekako slično kao kad bacite novčić s visine od tri metra’. Kako kaže ovaj glumac, jednom je obišao kuću potpuno gol noseći palicu za bejzbol i na taj se način obračunao s duhom.

 Adele

Popularna je pjevačica iznajmila luksuznu vilu koja je nekoć bila samostan. Mnogo puta Adele je čula jezive zvukove tijekom noći i zbog toga je odlučila unajmiti žensku tjelohraniteljicu da spava s njom kako bi je mogla ‘zaštititi od mrtve časne sestre’.

Alyson Hannigan

Tko bi rekao da je zvijezda serije Buffy ovako plašljiva? Glumica tvrdi da je u kući u kojoj je živjela sa suprugom i kćerkom živio i duh koji se jednom pojavio na prozoru kupaonice.