VRUĆI LJETNI SEKSI HOROSKOP: NEZASITI STRIJELCI, VAGE DIPLOMATE, BIKOVI VATRENI PRED ZORU

I ovog ljeta bi svega moglo biti u seksualnom životu. Hoće li se Lavovi probuditi?

Ovnovi forsiraju ludi ritam strasti, i onda brzo pregore. Eto, takvi ste, i to vam ne služi na čast. S energijom morate upravljati racionalnije, nema vam druge. Rogate Jarce izbjegavajte. Mračne Škorpione isto. Vage su vam taktičarke, i znaju Zmaja ukrotiti.

 Lavovi su pospani. Vani je opasno prevruće, živite u izmaglici, kao sjenka ste. Bez obzira na sve, svakodnevno ste seksualno naelektrizirani. Daleko je to još od erupcije vruće strasti, ali „vrag“ ne spava i ne da vam mira. Sretni ste ako imate svoju vražicu.

 Strijelci sanjaju da žive u gradu Seksopolisu, u kojem bi se napokon pošteno namirili. Ako se ne palite na seks, sigurno su vam duhovna traganja najmilija zabava. I spiritualnost je seksi. Duša čista, a tijelo lijepo zbildano. Strelice su lijepe ko boginje.

 Bikovi se ne žale previše na ništa. U kojem god se pravcu pokrenete, sve vam fino ide od ruke. Čak i ako ste grozno prezaposleni, vrijeme za uživanje uvijek nekako pronađete. Seksualnu praksu odrađujete u praskozorje, na obostrano zadovoljstvo.

Djevice zdravo dišu i puno bolje se osjećaju. Emocionalno ste skladni i stabilni, a i mentalno više ne stojite skroz loše. Istjerali ste oblak pesimizma iz vlastite glave. Pitate se kakva vam je seksualna budućnost? Ružičasto romantična. Bolje ne može.

Jarci nisu u vrhunskoj formi, u cjelini gledajući. Ovisite o tuđim hirovima, i zbog  toga ste žestoko nervozni. Ljutnja i bijes dodatno vas energetski urušavaju. I pri seksanju ste napeti i preenergični. Vi sprintate, a on(a) voli duge pruge – s predigrom.

Blizanci su prošli kroz dolinu suza, i još nisu skroz sebi došli. Potrebno vam je vrijeme da se iznova ohrabrite. Jer, o hrabrosti je riječ, i za njom tragate u sebi. Kad postanete odvažni, seksi komadi će se lijepiti na vas. Vjerujte nam. Govorimo istinu.

 Vage se lijepo maze i još ljepše se ulizuju. Niste svi isti, ali većina vas je diplomirala diplomaciju. Ne volite grubosti, osim ako ste Vaga s podznakom u ratobornom Škorpionu. Jupiter vas šititi, ali ne i Mars. Prijevod? Krasno ćete o seksu filozofirati.

Vodolije su izgubljeni u prostoru i vremenu. Letite, a ne znate gdje ćete aterirati. Bitne su vrijednosti kojima se klanjate. Svijet je preporočan, ali vi imate vaš unutarnji mikrosvijet, i taj o svemu odlučuje. Vjerujte vlastitoj duši. Seks bez ljubavi nije ništa.

 Rakovi su dramatski nadahnuti, i svega bi moglo biti. Nadamo se, ponajviše ljubavi. Kozmički utjecaji uredno pune vaše energetske baterije, a na vama i vašoj dobroj volji je da ne budete nakrivo nasađeni. Nema svađa i sukoba! Ljubite se i seksajte…

 Škorpije su tajanstveni igrači. Ne pokazujete osjećaje, a zaljubljeni ste? Sami ste sebi kontradiktorni. Kada se njegov ili njezin interes za vas strastveno rasplamsa, tek tada tada ćete se konkretno emocionalno aktivirati. Niste proračunati, nesigurni ste.

 Ribe su u plodnom razdoblju. Više ne plivate sami kroz život. Pronašli ste osobu koja udovoljava vašim kriterijima za intimnu suradnju. Vjerujete vlastitoj intuiciji. Sve ste prepustili osjećajima. Osim strastveno tjelesne, napokon ste iskusili i duhovnu ljubav.