VRUĆI HOROSKOP: Šta najviše potiče na seksi akciju vas ili vašeg partnera? S afrodizijakom do seksualnog rekorda

Riječ “afrodizijak” potječe od ime grčke boginje ljepote i ljubavi, Afrodite, a danas na tržištu postoje mnogobrojne vrste raznih kapi, ulja, krema, začina, trava i napitaka za koje se drži da imaju čudotvorno djelovanje na ljudska čula…

OVAN

Osjećaj moći

Plemeniti, bučni i vatreni ljubavnik neprestano razmišlja o seksu, a postelja mu je bojno polje dokazivanja. Njemu i ne trebaju posebni afrodizijaci, jer on je uvijek spreman za ljubavne akrobacije. Ako već posegne za afrodizijakom, onda ća hrabro popiti KOKTEL OD ZMIJSKE KRVI, čuveni istočnjački afrodizijak.

BIK

Ništa bez večere

Ovaj erotski gurman obožava sve što ga najmanje asociora na seks. Da bi se dokazao najboljim ljubavnikom, upotrijebit će sve afrodizijake do kojih može doći. Odlučit će se za najfinije crno vino, pripremiti večeru s oštrigama. Za ove ljude afrodizijak mogu predstavljati i novac, materijalna dobra i blagostanje koji im daju osjećaj snage i moći.

BLIZANCI

Mamac znatiželje

Uzbuđuju ih sve vrste noviteta i sve će rado probati. Čitat će istočnjačke knjige o toj temi, tražeći pritom dostupna sredstva po seksi šopovima ili će se odlučiti za provjerene ŠPANSKE MUŠICE. Iz radoznalosti i iz zabave će isprobati sva prirodna i vještačka stimulativna sredstva.

RAK

Samo da su voljeni

Za ove nježne, sanjive i zaljubive ljude, najveći afrodizijak je čista ljubav prema partneru. Na njih će veći utjecaj imati partnerovo ljubavno gugutanje negoli svi afrodizijaci zajedno. Ako, ipak, požele konzumirati afrodizijak moguće je da se odluče za čaj od južnoameričke biljke DAMIANE u obliku kapsula ili ekstrakta.

LAV

Otvoren prema svemu

Iako je skloniji demonstrirati svoje ljubavničko umijeće bez ikakvih pomagala, ovaj nezasiti erotoman će jednakom strašću i u potragu za pomoćnim sredstvima. Isprobat će svaki afrodizijak  – od pravih “japanskih kuglica”, raznoraznih “mušica” pa sve do gurmanske večere. Često će im uspješan afrodizijak biti i NAKIT.

DJEVICA

Pali se na inteligenciju

S obzirom da su skloni analizirati seksualni čin do medicinskih detalja, tako im je stalo i da afrodizijaci koje koriste budu savršeno čisti, prirodni i ne pretjerano perverzni. Kad se odluče za stimulaciju vjerovatno će posegnuti za najcjenjenijim biljnim afrodizijakom, esktraktom iz drva JOHIMBIN. Pod utjecajem ovog afrodizijaka tijelo će im drhtati od želje i čežnje.

VAGA

Sve za kompliment

Kako želi da sve u njenom životu bude estetski besprijekorno, Vaga će izabrati i poseban afrodizijak. Zato će pojesti ORAHE u svim oblicima, ili će se odlučiti za kokosov orah. Nakon toga će izabrati kvalitetno vino, jer želi da njen ljubavni doživljaj bude potpun i raskošan.

FOTO: ORAH

ŠKORPIJA

Jak libido

Osim što su sami po sebi nevjerovatno izdržljivi i kvalitetni ljubavnici, Škorpije će upotrijebiti i PRAH SUŠENOG GUŠTERA umiješan u bijelo vino. Upravo ova čudesna kombinacija se smatra veoma poticajnim sredstvom za ljubavne čarolije. Ovako pojačani ionako jaki libido, kod druge strane, nakon startne divlje strasti dovodi do onemoćalosti i pada želje za seksom.

STRIJELAC

Egzotika na djelu

Ovi lepršavi ljudi s jakom seksualnom željom, često putuju i druže se sa ljudima iz drugih podneblja, od kojih skupljaju recepte, ne samo za neobična jela već se raspituju i za cijenjene afrodizijake. Najčešće se odlučuju za afrodizijak napravljen od OSUŠENIH CRNIH MRAVA pomiješan s maslinovim uljem. Mnogi tvrde da se nakon toga ostvaruju nezaboravna erotska iskustva, a da pomama za seksom traje još satima.

JARAC

Pomne pripreme

Ovim šutljivim i u dubini duše stidljivim ljudima najprije je potrebno vremena kako bi razmislili hoće li uopće krenuti u akciju. Zatim će danima pretraživati knjige i proučavati djelotvornost stimulativnih sredstava. Konzumirat će pripravke na bazi jakih začina poput BIBERA i FEFERONA, koji se u Evropi smatraju pravim muškim začinima. Jarci će probati i sredstva od luka, meda i bijelog luka.

VODOLIJA

Probat će sve

Znatiželjni do besvijesti, probat će sve na što naiđu. Otvoreni su za razne vrste seksa i spremni su isprobati svaki afrodizijak koji im dođe pod ruku. Svoj seksualni užitak vole pojačati jednim neobičnim pripravkom – izlučevinom ŽABE BUFO – BUFO, koju drevni Kinezi takođe koriste kao uspješno sredstvo za vrhunski seks.

RIBE

Lako ih je nagovoriti

One najviše žele da im seks bude začinjen pravom ljubavlju. Kako su naivne i povodljive za svim i svačim partner će ih lahko nagovoriti da probaju razne stimulanse. Neće odbiti afrodizijak pripremljen od celera i mrkve, za kojeg se vjeruje da daje seksualnu snagu. Ribe vjeruju starom arapskom receptu za seksualni užitak, usitnjavajući CRVENI LUK i miješajući ga s MEDOM.

(aura.ba)