Voda kao lijek: PIJTE VODU NA PRAZAN ŽELUDAC

U Japanu je navika piti vodu odmah nakon buđenja. I znanstveni testovi su također uvidjeli prednosti te tehnike.

Liječenje vodom daje rezultate za “stare” i ozbiljne bolesti kao i za “nova” moderna oboljenja – priznato je kao stopostotno efikasno za liječenje slijedećih bolesti: glavobolja, bolovi u tijelu, srčani sustav, artritis, brzi otkucaju srca, epilepsija, masnoća u krvi, bronhitis, astma, TB, meningitis, bolesti bubrega i mokraćnih organa, povraćanje, gastritis, dijareja, hemoroidi, dijabetes, zatvor, sve bolesti očiju, bolesti maternice, rak i menstrualani poremećaji, bolesti uha, grla i nosa.

METODA LIJEČENJA

1. čim se probudite ujutro, prije nego operete zube, popijte 4 x 160 ml (640ml) čaša vode;
2. operite zube i usnu šupljinu i nemojte jesti ni piti ništa narednih 45 minuta;
3. nakon 45 min. možete normalno jesti i piti;
4. nakon 15 min. (koliko je trajao vaš doručak/ručak/večera) nemojte jesti ili piti ništa narednih 2 sata;
5. oni koji su stari ili bolesni i ne mogu popiti 4 čaše vode odmah na početku (dok se ne priviknu) mogu početi tako da popiju odjednom koliko mogu a onda svakim danom povećavati količinu vode dok ne dosegnu te 4 čaše vode;

Stručnjaci smatraju da će ova metoda izliječit bolesne od mnogih zdravstvenih bolesti i tegoba, a zdravi će uživati u još većem zdravlje

KOLIKO JE DANA POTREBNO DA SE IZLIJEČE SLIJEDEĆE:

1. visoki krvni tlak – 30 dana
2. gastritis – 10 dana
3. dijabetes – 30 dana
4. zatvor – 10 dana
5. rak – 180 dana
6. TB – 90 dana
7. oni koji imaju artritis, ovu metodu liječenja mogu provoditi samo tri dana u prvom tjednu, a od drugog tjedna nadalje, svakodnevno.

Ovo liječenje nema popratnih efekata, osim što ćete češće ići mokriti. Naravno, dobro bi bilo da ovu praksu koristimo tokom cijelog života, a ne samo dok liječimo bolest.

(Ahmed Bosnić: “Knjige tajni”, 730 strana, tvrdi povez sa omotnicom, latinica, cijena 55,00 KM ili 25,00 evra plus PTT, narudzbe na [email protected] )